Fotofremviser

Det beste verktøyet for å vise HEIC, JPG, PNG, BMP bilder

Anmeldelser (0)
Se videoveiledning
SCROLL

Raskere! Lettere! Enklere!

Med sitt brukervennlige grensesnitt og kraftige funksjoner tilbyr Apowersoft Fotofremviser den beste opplevelsen innen bildevisning. Det benytter effektiv datateknologi slik at du kan vise et bilde med det samme du klikker på det.

LES MER
RAM
100%

Liten ressursbruk

Dette verktøyet bruker lite ressurser og reduserer byrden på prosessoren. Dette gjør at du kan vise bilder selv på datamaskiner med lav konfigurasjon.

Vis store bilder på en enkel måte

Du trenger ikke å dra bilder opp og ned for å vise mer. Dette verktøyet gir deg muligheten til å rulle med musen for enklere å kunne vise store bilder. Dette er det absolutt beste alternativet til Windows Photo Viewer.

PAKKE

Støtter ulike formater

I tillegg til populære formater som BMP, PNG, JPG, TIFF og lignende, støtter dette programmet dessuten profesjonelle bildeformater som HEIC (HEIF), PSD, CDR, RAW osv.

LES MER
PSD
Kamerabilde
PDF-filer

PDF-filer

Så snart du har skaffet dette programmet trenger du ikke å laste ned andre PDF-lesere. I tillegg til bilder er dette verktøyet også i stand til å vise PDF-filer direkte.

Bilder i andre formater

Dette programmet støtter spesialformater i PhotoShop, CoreDraw, Ai og andre. Du kan også åpne bilder tatt med Canon, Sony, Nikon, Olympus, Matsushita og mange andre kameraer.

PAKKE

Ett klikk for å ta skjermbilde

Med dette verktøyet kan du ta skjermbilde av alle områder på dataskjermen. Det gir deg dessuten muligheten til å legge til linjer, tekst, piler og mange andre markeringer.

LES MER

Ta skjermbilde av hva som helst på skjermen

Denne programvaren for fotofremvisning gir deg dessuten muligheten til å ta skjermbilder av alt på skjermen ved hjelp av hurtigtaster, inkludert områder, programvinduer, menyer og fullskjerm.

Lagre skjermbilder på en enkel måte

Etter at du har tatt et skjermbilde kan du dobbeltklikke med musen for å kopiere det til utklippstavlen og lime det inn i andre programmer. Alternativt kan du lagre det direkte til en lokal disk.

PAKKE

Behandle bilder i parti

Dette verktøyet kommer med en funksjon for behandling av bilder i parti. Du kan konvertere format, endre størrelse eller gi nytt navn med noen få klikk.

Gi nytt navn
Formatkonvertering
Endre størrelse

Del bilder øyeblikkelig

Har du noensinne hatt lyst til å dele interessante bilder med vennene dine når du ser dem på nettet? I dette tilfellet kan denne bildefremviseren gi deg muligheten til å gjøre dette på sekunder.

LES MER
Sky
Sosial

Tilpass bildedeling

Du trenger kun å angi kontonavn og passord én gang, og du blir automatisk logget inn neste gang du deler bilder. I tillegg kan du tilpasse de sosiale mediesidene du bruker mest.

Gratis skyplass

Apowersoft Fotofremviser tilbyr dessuten en gratis skytjeneste. Så snart bildet er lastet opp mottar du en lenke til det som gir deg muligheten til å dele det i forum, blogger osv.

PAKKE

Enkelt brukergrensesnitt

 • hovedgrensesnitt
 • åpne bilde
 • vis bilde
 • bildeserie

  Hvorfor velge Apowersoft Fotofremviser

  Vurderinger: 5.0- basert på 97 vurderinger.
  • Denne fotofremviseren er mye bedre enn standardprogrammet i Windows. Behagelig grensesnitt, enkel å bruke og støtter GIF. Bravo. Jeg elsker den!

   Jeg elsker Apowersoft Fotofremviser. Jeg har mange store bilder på PC-en min. Det var skikkelig slitsomt å vise dem ved å dra musepekeren opp og ned. Dette verktøyet har løst problemet. Nå kan jeg rulle med musen for å vise mer.

  • Som designer har jeg ofte behov for å bruke programvare som Photoshop, CDR, Ai osv. Denne fotofremviseren støtter en rekke bildeformater, noe som er veldig kult. Elsker den!

   Denne fotofremviseren er allerede mitt standardprogram for bildevisning. Etter å ha brukt det i en viss periode har jeg oppdaget at det er veldig kraftig. Det har alle nødvendige funksjoner, som konvertering av bildeformat, taking av skjermbildekopier og mye mer. Så praktisk!

  • Jeg er en fotoelsker. Jeg har tatt og lagret tonnevis av bilder på datamaskinen min. Apowersoft Fotofremviser støtter ulike formater fra ulike kameraer og gir meg dessuten muligheten til å dele bilder til SNS med bare ett klikk.

   Ingen behov for Adobe lenger! Denne fotoviseren åpner til og med PDF-filer, og det veldig raskt! Det er veldig intuitivt! Du fortjener det!

   Kunnskapsbase

   new
   Støtte
   Del
   Anmeldelsen
   Kommentar
   Tilbake til toppen