Apowersoft Watermark Remover er lansert
Kommentar

Apowersoft Watermark Remover er lansert

Sist oppdatert på 04-03-2019 av

Vannmerket er som et tveegget sverd som bidrar til å beskytte opphavsretten til eieren av et bilde eller video på den ene siden, men som på den annen side gjør dem nesten ubrukelige for andre mennesker. På basis av dette, har Apowersoft lansert sitt helt nye produkt, Apowersoft Watermark Remover 29. januar 2019 for å hjelpe mennesker med å fjerne vannmerker, logoer, datostempler og eventuelle uønskede objekter fra sine bilder og videoer, som også kan gjøres som en gruppehandling. Dette PC-programmet forenkler hele prosessen. Med bare noen få klikk kan man få et bilde/video uten vannmerke. Last ned programvaren og begynn å oppleve dens magi.

Last ned

Sentrale funksjoner ved Apowersoft Watermark Remover

1. Enkelt brukergrensesnitt

Enten du er datakyndig eller ikke, vil du finne det super-enkelt å bruke denne programvaren med dens vennlige grensesnitt – legg til filer, velg områder du vil fikse på og klikk på «Konverter». Du vil raskt ha et bilde/video uten vannmerke uten reduksjon i kvaliteten fra den opprinnelige filen

simple interface

2. Fjern vannmerker fra bilder som gruppehandling

Apowersoft Watermark Remover lar deg legge til så mange bilder som du vil, noe som med andre ord betyr at du kan gruppefjerne vannmerker eller uønskede objekter fra flere bilder om gangen. Programmet har ingen grense på antall filer og behandler dem med svært høy hastighet. Men jo flere filer du legger til, jo lengre tid tar det å håndtere dem. Resultatbildene vil også beholde originalkvaliteten og filformatet.

remove watermark from image

3. Fjern video-vannmerker i ett klikk

Denne programvaren gir deg også en måte å fjerne vannmerker, logoer og undertekster fra video. Den støtter alle typer videoformater, inkludert MP4, WMV, MOV, AVI, og mange andre. Så lenge videoen kan importeres, kan du begynne å behandle den. Større filer vil selvsagt ta lenger å behandle. Det er en prosentverdi som viser behandlingsfremgangen øverst i grensesnittet.

remove watermark from video

Hvis du trenger å beskjære noen klipp fra videoen, kan Apowersoft Watermark Remover by på et enkelt videobeskjærer, som kan brukes til å fjerne uønskede deler av en video før du fjerner vannmerkene fra den.

trim watermarked video

Konklusjon

Apowersoft Watermark Remover er et solid alternativ når det gjelder å fjerne vannmerker fra bilder og video. Du kan bruke det til å enkelt kvitte deg med irriterende vannmerker, logoer, signaturer, skygger eller mennesker fra bildet og videoen din. Last ned programvaren nedenfor og nyt dens fantastiske funksjoner.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 16 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilPressemelding og nyheter.Sist oppdatert på 04-03-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen