ApowerShow er Lansert
Kommentar

ApowerShow er Lansert

Sist oppdatert på 19-04-2018 av

Apowersoft melder i dag om sitt helt nye produkt – ApowerShow. Akkurat som navnet antyder, er det designet spesielt for at du skal kunne vise frem dine flotte videoer. Med dette verktøyet kan du lage MV, videoer med delt skjerm, redigere, ta opp og laste ned videoer. Hvis du er interessert i å lage stilige videoer med egne bilder eller videoer, vil du like dets robuste funksjoner og strømlinjeformede grensesnitt. Vil du prøve det nå? Bare last ned programmet og lær mer om det i påfølgende avsnitt.

Last ned

Fremhevede Funksjoner i ApowerShow

1. Brukervennlig MV-program med Kule Tema

Med MV Creator kan du raskt og enkelt lage musikkvideoer med bilder og sanger. Det lar deg velge hvordan du vil vise videoen ved å velge et av temaene som vises i det høyre panelet. Programmet gir deg mange klassiske og morsomme temaer, inkludert Konsis, Minner, Barndom, Mote, Akvarell og mange flere.

MV creator

2. Funksjonsrik Skjermdeler

Skjermdeleren gir deg alle funksjonene du trenger for å lage en video om en minneverdig begivenhet som en bursdag, eksamen eller et bryllup. Du kan velge å legge til bilder, videoer eller begge deler for å lage en video med delt skjerm. På den annen side kan den brukes som et praktisk og funksjonsrikt verktøy for å lage video-collager. Den har følgende flotte funksjoner.

Stil:

Før du begynner å lage videoen, velg skjermmodus en, to, tre, fire eller fem fra det høyre panelet. Standardformatet er 16: 9. Du kan også velge 4: 3 eller 1: 1 som størrelsesforhold for videoen. Under alternativer for størrelsesforhold kan du justere kanten og fargen.

sett stil

Filtre:

For å hjelpe deg med å forbedre videoen ytterligere, gir programmet deg et bredt utvalg av filtre, inkludert Sepia, Svart/hvitt, Vertigo, Vignett, RGB-støy, Forvrengning, Nervøs og Glød.

velg filtre

Lyd:

Hvis videoen din har lyd, kan du klikke på panelet til venstre og justere volumet, og velge å tone inn og ut eller ikke.

sett lyd

Musikk:

Programmet lar deg dempe lyden i videoen din ved å klikke på «Lyd»-ikonet som vises på videoen. Du kan legge til favorittmusikken din i videoen i stedet og justere volumet, eller velge å tone inn og ut eller ikke. Sangen du legger til vil automatisk spilles gjentagende.

legg til musikk til video

Eksportering:

Du kan velge å eksportere videoen som 480P, 720P eller 1080P etter behov.

velg størrelse

3. Multi-funksjonell Videoredigerer

I tillegg til å bruke ApowerShow til å lage video-collager, kan du også bruke programmet til å redigere video. Denne videoredigeren har alle de grunnleggende redigeringsfunksjonene, inkludert klipping, rotering, beskjæring, speilvending og så videre.

trimme video

Det gir deg også andre avanserte triks som å justere videohastigheten fra 0,5 til 2, kontrast, lysstyrke, metning fra -100 til 100 og lydvolum fra 0 til 1000.

juster hastigheten

Programmet lar deg legge til to typer vannmerke, nemlig tekst og bilde. Du kan angi plassering og størrelse, og justere gjennomsiktigheten til vannmerkene du legger til.

legg til vannmerke til video

Videre kan verktøyet hjelpe deg med å konvertere mediefiler til disse populære formatene: MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, VOB, M4V, GIF, MP3, MP2, WMA, M4R, DTS, AC3 og så videre.

4. Praktisk Skjermopptaker

Hvis du trenger å ta opp et lite videoklipp eller et lydspor fra nettsteder for å legge til videoen din, kan du bruke skjermopptaksfunksjonen. Denne skjermopptakeren støtter opptak av skjermaktiviteten på datamaskinen, inkludert lyd. Du kan velge å spille inn fullskjerm, fra et avgrenset område, fra webkamera, rundt mus eller bare lyd. Den støtter å legge til forskjellige typer innslag, inkludert tekst, pil, linje, rektangel, etc. i videoen din mens du tar opp.

velg skjermopptaksmodus

5. Rask Videonedlastning

Ved hjelp av videonedlastningsverktøyet kan du laste ned videoer fra YouTube, Dailymotion, Vimeo, Vevo, Bilibili og tusenvis av andre nettsteder. Den støtter HTTPS, HTTP, FTP, RTMP og andre protokoller.

laste ned video

Til slutt vil ApowerShow være ditt ideelle verktøy når du vil lage personlige og fasjonable videoer. Siden det er et alt-i-ett-program, kan det også være din perfekte medhjelper for annen type videoarbeid. Klikk på nedlastningsknappen nedenfor for å komme i gang med å lage videoer nå!

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 10 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilPressemelding og nyheter.Sist oppdatert på 19-04-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen