Hvordan feste skjermbilder til dataskjermen
Kommentar

Hvordan feste skjermbilder til dataskjermen

Sist oppdatert på 19-04-2017 av

Du har kanskje opplevd situasjoner der du må bytte frem og tilbake mellom åpne programmer/sider eller vise to vinduer side ved side og endre til en mindre vindusstørrelse på dataskjermen. Uansett hvilken situasjon du er i, kan du enkelt håndtere dette problemet ved å benytte Skjermfangst Pro for å feste skjermbilder på PC-skjermen.

Dette er et profesjonelt skjermbildeprogram som er spesialutviklet for privatpersoner og virksomheter. Verktøyet tilbyr ni ulike modi, inkludert alt-i-ett, meny, rullevindu, område, frihånd og mer. For å gjøre det enklere for brukere i dagliglivet og på jobb, er en ny versjon (v1.3.0) lansert. Med denne kan brukere feste skjermbilder på dataskjermen. Nedenfor finner du enkle instruksjoner for hvordan du benytter denne nye funksjonen.

Tips: «Hurtig Redigerer» er utviklet for å foreta øyeblikkelig redigering når skjermbildet tas, mens «Avansert Redigerer» er for mer profesjonell redigering etter skjermbildet er tatt. Merk at denne funksjonen kun er tilgjengelig i «Hurtig Redigerer», som kan angis i «Utdata».

Utdata

Ytterligere funksjoner i dette programmet inkluderer planlegger for å ta skjermbilder, fotoboks, bildeopplasting og -deling, skjermopptak og mer. Les denne FAQ-veiledningen for å finne ut hvordan du bruker disse funksjonene.

Bruk i ulike situasjoner

Denne funksjonen gjør både dagliglivet og jobben mer praktisk, og kan brukes i følgende situasjoner.

Opplæring

Lærere eller studenter som trenger å sjekke svarene på en prøve/eksamen, kan ta skjermbilde av standardsvarene og feste dem på skjermen. På denne måten kan de enkelt vurdere oppgaven eller eksamensbesvarelsen.

Opplæring

Webdesign

Denne nye funksjonen kan også være til god hjelp for webdesignere. Når webdesignere jobber med PS-, AI- eller AE-programmer kan de ha behov for å vise referansemateriale til bruk i designprosessen.

Webdesign

Ingeniørarbeid

Når det gjelder arkitektonisk prosjektering eller andre tekniske tekninger, er det helt nødvendig å sjekke alle detaljer i strukturene for å sørge for sikkerhet eller for å skape et perfekt design.

Ingeniørarbeid

Oversettelse

Oversettere trenger ikke lenger å ha to vinduer side om side, eller engang bytte fra vindu til vindu. Fest skjermbildet til skjermen og oversetteren kan gjøre oppgaven direkte i word- eller excel-dokumentet.

Oversettelse

Netthandel

Denne funksjonen kan også brukes ved netthandel. Moteelskere trenger kanskje å sammenligne to lignende produkter for å velge det som passer best til sin egen stil.

Netthandel

Firmadrift

Bedriftens ansatte må ofte foreta årlige analyser av ytelse, dataanalyse og sammenligning. I slike situasjoner kan denne funksjonen benyttes til å feste viktige notater og diagrammer for analyse.

Firmadrift

Generelle funksjoner

Hvis du har noe viktig som haster å fullføre, eller nøkkelpunkter som må skrives ned, kan du feste dem til skjermen for å minne deg om dem.

Generelle funksjoner

Vurderinger:4.3 /5(basert på 13 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilPressemelding og nyheter.Sist oppdatert på 19-04-2017

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen