Den første lydopptaker som er kompatibel med macOS 10.14 Mojave
Kommentar

Den første lydopptaker som er kompatibel med macOS 10.14 Mojave

Sist oppdatert på 31-10-2018 av

Apple annonserte den femtende store utgivelsen av macOS, kalt macOS Mojave. Det er noen funksjoner i dette nye systemet som skiller seg ut, inkludert mørkemodus, dynamisk skrivebord, nye personvernsbeskyttelser og andre. I mellomtiden kan det hende at noen apper ikke kjører så godt som de gjorde i eldre versjoner av Mac-operativsystemet.

For å løse inkompatibilitetsproblemene, lanserte Apowersoft en viktig oppgradering til Audio Recorder for Mac slik at brukerne kan ta opp lyd på MacOS 10.14, som gjorde det til det første programmet som støtter opptak på macOS Mojave. Videre er den tilhørende lydenheten sterkt forbedret for å kunne gjøre lydopptak på Mac både effektive og av høy kvalitet. Du kan finne ut mer om denne nye versjonen nedenfor.

Last ned

Nye funksjoner:

God kompatibilitet i macOS Mojave

Den forrige versjonen av denne lydopptakeren er kompatibel med Mac-operativsystemet, inkludert OS X Yosemite, OS X El Capitan, MacOS Sierra og MacOS High Sierra. Nå har vi lagt til støtte til den nylig utgitte macOS Mojave i denne nye versjonen. Følgelig kan brukerne spille inn lyd på MacOS 10.14 for å møte sine behov i ulike situasjoner.

spille inn lyd på MacOS Mojave

Innovativ lydopptaksteknologi

For å hjelpe brukerne med å få bedre lydopptak, fjernet vi Apowersoft Audio Device fra datamaskinens systemvalg i den nylig utgitte versjonen. Med andre ord bruker den nye versjonen av Audio Recorder for Mac nyskapende lydopptaksteknologi og binder ikke Apowersoft Audio Device til systemlydens innstillinger for lydinnganger/utganger. Derfor vil ikke brukerne føle seg forvirret angående valg av hvilken lydenhet som skal brukes til å spille inn systemlyd.

Fremhevede funksjoner:

Fullverdig lydopptaker

Apowersoft Audio Recorder for Mac støtter opptak av lyd fra en annen kilde, inkludert systemlyd, mikrofon eller begge deler, noe som gjør det mulig å ta opp nettradio, lydsamtaler, kommentatorlyd, etc. For å hjelpe brukere med å gjøre opptak har denne lydopptakeren også en oppgaveplanlegger som kan la deg ta opp lyd automatisk når du er borte fra datamaskinen.

Avansert lydredigerer

Som en allsidig og omfattende opptaker har dette programmet også en nyttig lydredigerer. Med den kan du ta bort hva du vil av lyd og lagre resten som en fil. Hvis det er nødvendig, kan du også velge flere deler av lydfilen i redigeringsdelen og eksportere flere separate filer.

lydredigerer på macOS mojave

Kraftig lydkonverter

I tillegg har dette programmet til og med en innebygd konverter som kan konvertere lydfiler til formater som MP3, WMA, M4A, OGG, FLAC, WAV osv. Den dekker alle de mest utbredte filtypene du trenger for å kunne spille på hvilken som helst musikkspiller eller mobilenhet. Dessuten støtter det sammenslåing av flere filer til en.

lyd omformer

Apowersoft Audio Recorder for Mac har gjort bemerkelsesverdig fremgang i å forbedre brukerens lydopptakserfaring ved hjelp av vår innovative teknologi. Videre er det den første appen som legger til støtte for å ta opp lyd på macOS Mojave. Det vil derfor være ditt førstevalg hvis du leter etter et lydopptaksverktøy. Bare last ned fra lenken under og nyt programmet.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 10 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilPressemelding og nyheter.Sist oppdatert på 31-10-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen