Hvordan gjenopprette slettede SMS-er fra iPhone
Kommentar

Hvordan gjenopprette slettede SMS-er fra iPhone

Sist oppdatert på 15-03-2019 av

Apple iPhone er i dag nesten en nødvendighet for alle som ønsker å følge med samfunnets utvikling. Med enkel sending av meldinger, bildetaking, spill-apper og annet nyttig innhold, er Apple iPhone sannsynligvis den beste designede mobiltelefonen.

Vi nyter alle funksjonene som Apple iPhone tilbyr oss, spesielt SMS-funksjonen. Viktige meldinger sendes hver dag fra iPhone til iPhone. Av og til blir disse viktige meldingene på en eller annen måte slettet og må gjenopprettes. Vi tilbyr derfor svar på spørsmålet «Hvordan gjenopprette slettede meldinger fra iPhone».

To enkle løsninger for å gjenopprette SMS fra Apple iPhone:

Metode én: Gjenopprett tekstmeldinger fra iPhone med iTunes

Dersom du har iTunes installert på din iPhone, har du sannsynligvis en stor sjanse til å gjenopprette tapte meldinger og annen data. Det eneste problemet er at du først må bruke funksjonen for sikkerhetskopiering på iTunes før du kan gjenopprette tekstmeldinger på iPhone.

Her er de få, enkle stegene for å sikkerhetskopiere dine SMS-er:

  1. Koble til iOS-enheten med iTunes.
  2. Gå til «Fil» – «Enheter» – «Sikkerhetskopier»

Før du går videre sjekker du om sikkerhetskopieringen ble fullført ved å åpne iTunes innstillinger og velge Enheter. Derfra skal du kunne se navnet på enheten med tidspunkt for sikkerhetskopiering. Nå kan du gjenopprette slettede SMS-er fra iPhone 4S med noen få, enkle steg.

Her er de få, enkle stegene for å gjenopprette tekstmeldingene dine.

Gå til «Fil» – «Enheter» – «Gjenopprett fra sikkerhetskopiering»

Eller

  1. Klikk på «iPhone» i øvre høyre hjørne i tabellen og en ny tabell vil vises.
  2. Velg «Sammendrag»-fanen.
  3. Klikk på «Gjenopprett sikkerhetskopi» i nederste delen av den nye tabellen som vises.

gjenopprett sikkerhetskopi

Metode to: iPhone datagjenoppretting for å gjenopprette slettede SMS-er fra iPhone

iPhone datagjenoppretting er et risikofritt, høyst effektivt og enkelt å bruke gjenopprettingsverktøy for iPhone. Som navnet antyder kan det brukes som et iPhone SMS gjenopprettingsprogram for dine tapte tekstmeldinger fra iPhone. Det er dessuten i stand til å gjenopprette andre typer filer fra iPhone, iPad og iPod Touch.

Last ned

Ved å bruke det kan du også gjenopprette slettede SMS-er fra din iPhone. Det gir deg dessuten muligheten til å gjenopprette mange typer tapte data fra en rekke iPhone-mobiler uten å engang ha en sikkerhetskopi i iTunes. Dermed kan du bruke det til å gjenopprette SMS-er fra iPhone 6 uten problemer. Det er også fullstendig kompatibelt med andre Apple-enheter som iPad og iPod Touch.

gjenopprette tekstmeldinger på iPhone

Du kan også forhåndsvise dine tapte meldinger med funksjonen for forhåndsvisning før du gjenoppretter tekstmeldinger fra iPhone. En annen bra ting med iPhone datagjenoppretting er at du også kan gjenopprette all sikkerhetskopiert data fra iTunes.

For å konkludere støtter iPhone datagjenoppretting tre gjenopprettingsmodi:

  1. Gjenopprett dine SMS-er direkte fra iPhone – en funksjon for å gjenopprette dine tapte SMS-er direkte fra din iPhone uten sikkerhetskopiering.
  2. Gjenopprett tapte SMS-er fra iTunes Backup –iPhone datagjenoppretting innhenter tapte SMS-er fra tidligere sikkerhetskopiering via iTunes.
  3. Gjenopprett SMS fra iCloud – dersom du sikkerhetskopierer SMS-ene dine via iCloud, vil programvaren tilby gjenoppretting av tekstmeldingene dine fra iCloud.

Tips: Administrer filene og dataene dine på en mer organisert måte og gjør søkene raskere og gjenoppretting enklere. Med Apowersoft Gratis Online iPhone-overføring kan du overføre alle filtyper til og fra iPhone, iPad og iPod Touch. Du kan på en enkelt måte organisere og administrere filene dine akkurat slik du ønsker.

Bruk av iTunes for å gjenopprette tapt data er vel og bra men på grunn av sikkerhetskopifunksjonen har det på en måte tapt sin verdi for å gjenopprette SMS-er fra iPhone fordi vi normalt ikke forbereder oss på en slik hendelse. Med iPhone datagjenoppretting får vi derimot muligheten til å gjenopprette slettede SMS-er fra iPhone uten å måtte ta sikkerhetskopier av dataene våre. Selv om begge er enkle å bruke for å gjenopprette tapte filer og er kompatible med de fleste Apple-produkter, kan vi ikke endre det faktum at vi ikke sikkerhetskopierer filene våre veldig ofte. Dermed er iPhone datagjenoppretting det ultimate verktøyet for SMS-gjenoppretting på iPhone.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 110 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tildatagjenoppretting, iOS-gjenoppretting.Sist oppdatert på 15-03-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen