Den beste sjansen for å gjenopprette sanger fra iPhone
Kommentar

Den beste sjansen for å gjenopprette sanger fra iPhone

Sist oppdatert på 15-03-2019 av

Til syvende og sist vil du miste musikkfiler fra iPhone-telefonen din på grunn av en av følgende grunner.

 • Sletting ved uhell som automatisk fjerner all musikk fra iPhone.
 • En oppdatering eller oppgradering av din iPhone som kan føre til tap av viktige musikkfiler.
 • Dersom din iPhone slutter å fungere eller ødelegges er det sannsynlig at alle filerpå din iPhone, inkludert musikk, går tapt.

Siden du ikke kan forhindre alle disse, kan du bruke noen av metodene som nevnes nedenfor for å gjenopprette musikk fra iPhone.

Manuell gjenoppretting av iPhone-musikk

Dersom du har slettet all musikk på din iPhone ved et uhell kan du benytte denne veiledningen for å gjenopprette sanger fra iPhone.

 1. Installer iTunes på PC-en dersom programmet ikke allerede er tilgjengelig. Åpne iTunes og slett all tilgjengelig data bortsett fra data i musikk-mappen i iTunes. På denne måten kan du beholde sangene på din iPhone som ikke er blitt sikkerhetskopiert til iTunes.
 2. Koble din iPhone til datamaskinen og synkroniser uten å slette noe. Aksesser din iPhone fra datamaskinen. Nå har du tilgang til alle skjulte filer og mapper på enheten din.
 3. Aksesser de sikkerhetskopierte musikkfilene via iTunes. Du kan nå kopiere alle filene til din iPhone.

Dette er en av de enkleste måtene for å gjenopprette slettet musikk fra iPhone. Det er en enkelt prosess, og hvem som helst kan benytte den.

Senuti

Senuti er et annet program som kan brukes for å gjenopprette tapte sanger fra iPhone ved hjelp av prosedyrene som nevnes nedenfor.

 1. Sørg for at enheten din ikke er automatisk synkronisert til iTunes. Dette forhindrer automatisk oppdatering av sanger fra din iPhone til tjenesten for sikkerhetskopiering og forhindrer ytterligere sletting av sanger fra musikkbiblioteket ditt.
 2. Kjør Senuti, men ikke synkroniser det med iTunes. Skjul sangene som allerede finnes i iTunes og vis kun det du ikke har sikkerhetskopiert.
 3. Nå kan du kopiere sanger fra iTunes til din iPhone og gjenopprette slettede musikkfiler.

Senuti hjelper deg med å sikkerhetskopiere data til iTunes automatisk. I tilfelle sletting av data ved et uhell kan du derfor få tilgang til all data i iTunes og umiddelbart gjenopprette alle musikkfiler til iPhone. Dette er et raskt og effektivt program for gjenoppretting av iPhone-musikk som gir deg muligheten til å aksessere alle slettede sanger fra iPhone og enkelt få dem tilbake.

iPhone datagjenoppretting

Dersom du mister data fra din iPhone på grunn av noen av grunnene nevnt ovenfor, gir iPhone datagjenoppretting den beste muligheten for å få tilbake dataene. Dette er den mest effektive programvaren for datagjenoppretting og du kan benytte den til å erstatte tapte musikkfiler fra din iPhone ved hjelp av fremgangsmåten som gis nedenfor.

Last ned

Denne programvaren gir deg muligheten til å gjenopprette all musikk på iPhone direkte. Dersom musikkfiler blir slettet av en eller annen teknisk årsak, er de ikke tapt for alltid. Ved hjelp av denne programvaren kan du derfor gjenopprette musikkfilene direkte til din iPhone.

Denne programvaren gir deg også muligheten til å gjenopprette tapte musikkfiler til din iPhone fra iTunes/iCloud. Dersom du bruker iTunes til sikkerhetskopiering kan alle filene som blir borte fra din iPhone enkelt erstattes via iTunes.

gjenopprette tapte sanger fra iPhone

Sammenlignet med Senuti eller manuell gjenoppretting, er iPhone datagjenoppretting det beste valget for å gjenopprette tapte sanger på iPhone. Andre nyttige egenskaper til iPhone datagjenoppretting inkluderer følgende.

 • Programvaren for datagjenoppretting er ikke begrenset til iPhone. Det kan også brukes for å gjenopprette data på iPad eller iPod.
 • Før gjenoppretting av slettet data gir programvaren muligheten til å forhåndsvise innholdet du er i ferd med å gjenopprette.
Vurderinger:4.3 /5(basert på 10 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tildatagjenoppretting, iOS-gjenoppretting.Sist oppdatert på 15-03-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen