Tre effektive metoder for å gjenopprette kontakter fra iPhone
Kommentar

Tre effektive metoder for å gjenopprette kontakter fra iPhone

Sist oppdatert på 15-03-2019 av

Jeg har nylig tilbakestilt min iPhone, og alle kontaktene mine forsvant. Hvordan kan jeg gjenopprette de tapte kontaktene mine?

Dette er et vanlig problem som du kan bli stilt ovenfor etter å ha tilbakestilt eller oppdatert enheten din, eller hvis du ved et uhell har slettet en kontakt på telefonen din. Heldigvis finnes det effektive løsninger som kan hjelpe deg med å gjenopprette slettede iPhone-kontakter.

Her er tre metoder for å få tilbake slettede kontakter fra iPhone.

Gjenopprett slettede kontakter fra iPhones med iTunes

Med hjelp av iTunes kan du gjenopprette tapt data ved hjelp av den nyeste sikkerhetskopien av dataene på din iPhone. Etter å ha koblet enheten til datamaskinen, følger du disse enkle stegene:

  1. Finn iPhone-ikonet under «Enheter», og høyreklikk på det.
  2. Klikk på «Gjenopprett fra Backup».
  3. Velg en spesifikk sikkerhetskopi fra listen som gis, og trykk på «Gjenopprett».

gjenopprett filer med iTunes

Så snart gjenopprettingsprosessen er ferdig, vil dine gamle kontakter gjenoppstå på din iPhone.

Gjenopprett dine iPhone-kontakter fra sikkerhetskopi eller arkiv

Dersom du ikke har synkronisert din iPhone med datamaskinen enda, finnes det en annen god løsning. Du kan bruke din nylige sikkerhetskopi eller arkiv for å gjenopprette slettede kontakter på iPhone 6. Slik gjør du det:

  1. Gå til adressebok-applikasjonen. Velg «Importer» og velg «Adressebok-arkiv». Ditt nylige kontakt-arkiv vil da bli importert.
  2. Naviger til Adresseboken eller mappen til den nyeste sikkerhetskopien.
  3. Sjekk mappen og se om kontaktlisten din er der. Erstatt mappen ved å kopiere den fra sikkerhetskopi-disken og lime den inn på samme sted.
  4. Dersom den nyeste sikkerhetskopien ikke inneholder all kontaktinformasjon, kan du gå gjennom eldre sikkerhetskopier og finne den riktige mappen som inneholder komplett kontakt-data.

Denne prosedyren hjelper deg med å få tilbake telefonkontaktene du trenger. Dersom du ikke har sikkerhetskopiert eller arkivert iPhone-kontaktene dine, kan du imidlertid trenge en kraftig gjenoppretter for iPhone-kontakter.

Bruk iPhone datagjenoppretting for å gjenopprette tapte kontakter på iPhone

Dette omfattende verktøyet for datagjenoppretting på iPhone hjelper deg med å trygt og raskt gjenopprette kontakter fra iPhone 6 uansett om du har mistet filene på grunn av feilaktig sletting, jailbreak, tilbakestilling eller telefonoppdatering.

Last ned

Tre løsninger for å gjenopprette kontakter fra iPhone med denne gjenoppretteren for iPhone-kontakter:

Løsning 1: Gjenopprett tapte kontakter fra iPhone direkte.

Løsning 2: Gjenopprett iPhone-kontakter fra iTunes backup.

Løsning 3: Gjenopprett tapte iPhone-kontakter fra iCloud backup.

få tilbake slettede kontakter fra iPhone

Dette intuitive programmet gir dessuten muligheten til å forhåndsvise tekst og medieinnhold på enheten din før gjenopprettingsprosessen starter. iPhone datagjenoppretting er kompatibel med ulike typer iOS-enheter. Det er dessuten kompatibelt med både Mac og Windows.

Sammenligning av de Tre Metodene

Hvilken metode bør du bruke for raskest og enklest gjenoppretting av kontakter? Den første og andre metoden er bra nok dersom du trenger enkel gjenoppretting av kontakter. Den første metoden er et godt alternativ dersom du har synkronisert din iPhone med iTunes, mens den andre er en god løsning dersom du har en sikkerhetskopi eller arkiv.

Blant de tre, er det iPhone datagjenoppretting som er den raskeste og sikreste programvaren for gjenoppretting av iPhone-kontakter. Det er den beste løsningen fordi det kan gjenopprette ulike typer av slettede filer i tillegg til kontakter, det støtter flere ulike Apple-enheter og tilbyr to gjenopprettingsmodi. Dersom du trenger en kraftig og allsidig løsning som er fullstendig trygg og risikofri, er iPhone datagjenoppretting det beste valget.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 18 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tildatagjenoppretting, iOS-gjenoppretting.Sist oppdatert på 15-03-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen