Gjenopprett data fra Samsung-nettbrett raskt og enkelt
Kommentar

Gjenopprett data fra Samsung-nettbrett raskt og enkelt

Sist oppdatert på 27-08-2018 av

Mobile enheter som mobiltelefoner og nettbrett brukes ofte av mennesker over hele verden i dag, og Samsung er en av lederne i denne bransjen. Bortsett fra sine ulike modeller av mobiltelefoner, har de også sin Samsung Galaxy Tab-serie. Disse kan lagre forskjellige filer, inkludert musikk, videoer og bilder. Men hvis disse filene blir borte av ulike grunner, har du fortsatt muligheten til å gjenopprette data fra Samsung-nettbrettet.

Hvordan gjenopprette slettede filer fra Samsung-nettbrett

Å miste filer på ditt Samsung-nettbrett kan være en stressende opplevelse. Men det er ingen grunn til bekymring, for som nevnt kan du fortsatt få dem tilbake. I denne artikkelen vil vi gå gjennom to metoder for hvordan du gjør dette. Les videre for å lære mer om disse verktøyene og for å finne ut hvilken løsning som passer best for deg.

Datagjenoppretting på Android

Først på vår liste over gjenopprettingsprogrammer for Samsung-nettbrett er Android Data Recovery. Dette er et effektivt og brukervennlig verktøy for gjenoppretting av tapte filer på nettbrettet. Bortsett fra Samsung støtter den også andre Android-enheter som Sony og HTC. Dette er et trygt program, så du kan være sikker på at informasjonen din blir holdt privat.

Ikke bare kan mediefilene dine bli helt gjenopprettet, men også tapte kontakter og SMS-er. Den støtter forhåndsvisning av funnede filer, slik at du kan bestemme hvilke av dem du ønsker å gjenopprette, og hvilke filer du ikke vil gjenopprette. Den har et enkelt brukergrensesnitt som gjør alle trinn og alternativer intuitive. Videre vil du bli veiledet om hva du trenger å gjøre for at nettbrettet skal gjenkjennes.

Imidlertid vil jeg fremdeles gi deg detaljerte steg for hvordan du gjenoppretter slettede filer fra Samsung-nettbrettet ved hjelp av dette programmet. Du vil oppdage at du kan gjøre det uten problemer, selv om du er en nybegynner på dette området. Her er stegene.

  1. Last ned og installer Android Data Recovery på datamaskinen din fra lenkedressen ovenfor.
    Last ned
  2. Når det er ferdig installert, start programmet for å starte prosessen.
  3. Koble nettbrettet til datamaskinen din ved hjelp av USB-kabelen.
  4. Du kan da gå til neste vindu for å begynne å analysere nettbrettets innhold etter veiledningstrinnene.
  5. Etter at skanneprosessen er ferdig, hak av på filene du ønsker å gjenopprette og klikk på «Gjenopprett» -knappen.

gjenopprette slettede data

EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition

Et annet program som du kan bruke til å gjenopprette slettede data på Samsung-nettbrett, er EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition. Dette er gratis, og det kan også finne tapte filer fra nettbrettet. Det har tre gjenopprettingsmoduser, inkludert gjenoppretting av slettede filer, full gjenoppretting og partisjonsgjenoppretting. Velg etter ønske, og start skanning for å gjenopprette filene dine.

Imidlertid er ulempen at du har en gjenopprettingsgrense på 2 GB data. Så hvis filene du ønsker å gjenopprette er større enn dette, kan du kanskje ikke få dem alle. Dette er med mindre du oppgraderer, noe som vil koste deg penger.

Konklusjon

Nå som du har lest om alternativene du har for å gjenopprette tapte filer fra Samsung-nettbrett, vil du ikke være redd for å miste viktige filer lenger. Hvis du ikke vil bruke penger i forbindelse med gjenopprettingsprosessen, kan EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition være det rette verktøyet for deg. Men hvis du trenger å gjenopprette store filer og du vil forsikre deg om at alle manglende filer kan hentes frem, vil Android Data Recovery gjøre jobben.

Last ned

Vurderinger:4.8 /5(basert på 22 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilAndroid telefongjenoppretting, Android-gjenoppretting.Sist oppdatert på 27-08-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen