Gjenopprett slettede kontakter på Android-telefon
Kommentar

Gjenopprett slettede kontakter på Android-telefon

Sist oppdatert på 18-08-2018 av

Uansett om vi liker det eller ikke vil det alltid komme et punkt der smarttelefonen plutselig får problemer og kan forårsake eliminering av kontaktene på telefonen din. Dette kan forårsakes av en systemfeil, ødelagt minne, eller det kan til og med forårsakes av brukeren. Jeg tipper at ingen ønsker å miste kontaktene sine ettersom det krever mye innsats for å innhente disse kontaktene igjen. De fleste smarttelefonbrukere som bruker Android-enheter lurer dermed på hvilke metoder som finnes for å gjenopprette kontakter fra Android-telefoner. Det finnes heldigvis metoder for å løse dette problemet, og disse blir forklart lenger ned i artikkelen.

Den beste metoden for å gjenopprette tapte kontakter på Android

Dersom du har problemer på grunn av tap av kontakter på Android-telefonen din, trenger du ikke å bekymre deg lenger. De beste metodene for å gjenopprette tapte kontakter på Android-telefoner blir nemlig forklart nedenfor.

Metode 1: Gjenoppretting av tapte Android-kontakter fra Gmail

En av de beste metodene for å fullstendig gjenopprette Android-kontaktene dine er ved å benytte Gmail-kontoen din. Med Gmail-kontoen trenger du kun å foreta følgende steg.

  1. Logg inn på Gmail-kontoen din. I øvre venstre hjørne vil du se et Gmail-ikon med en pil ved siden av. Klikk på pilen for å velge kontakter og du kan se alle kontaktene dine.
  2. Dersom du fremdeles ikke får tilgang til kontaktene dine, kan du klikke «CTRL + F5» for å oppdatere.

Denne metoden fungerer imidlertid kun dersom du synkroniserer Android-telefonen din med Gmail-kontoen din før tap av kontakter oppstår. Dersom synkroniseringen ikke er utført vil ikke denne metoden fungere. Da trenger du et profesjonelt program for gjenoppretting av Android-kontakter.

Metode 2: Datagjenoppretting for Android for å gjenvinne kontakter

Som vi har nevnt kan den første løsningen være effektiv, men funksjonaliteten er begrenset. Derfor er det mye bedre å benytte et profesjonelt program for å gjenopprette slettede kontakter på Android. Et slikt fantastisk program er Datagjenoppretting for Android.

Last ned

Ved å bruke dette programmet får du tilgang til alle de fantastiske funksjonene denne appen har. Dette inkluderer muligheten til å gjenopprette tapte kontakter og SMS-meldinger på omtrent alle smarttelefoner som kjører Android OS. Det er dessuten kraftig nok til å gjenopprette andre filer, som lyd, bilder og video, uansett hvilken måte de ble tapt på. I tillegg benytter dette programmet veldig trygg datagjenoppretting uten å lekke personlig informasjon. Du får dessuten muligheten til å bla gjennom filene før gjenoppretting, noe som er helt fantastisk. Ettersom Android-telefoner blir mer og mer populære, er det nødvendig å ha et slikt program for å beskytte alle Android-filene dine.

gjenopprette kontakter fra Android-telefonen

Hvilken metode er best?

Ved å gå gjennom de to ovennevnte metodene kan vi tydelig se at den første metoden som benytter Gmail-konto er begrenset på grunn av at den kun fungerer dersom brukeren lagrer telefonkontaktene sine med Gmail-kontoen. Datagjenoppretting for Android kan på den andre siden fungere under alle omstendigheter, så lenge enheten kjører Android OS. Det har dessuten mange nyttige funksjoner man kan dra nytte av.

Unngå å miste kontaktene dine på Android

Den beste metoden for å unngå tap av telefonkontakter er å foreta en sikkerhetskopiering av og til. Smarttelefoner er tross alt uforutsigbare og skjøre, og kan bli ødelagt eller mistet når som helst.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 28 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilAndroid telefongjenoppretting, Android-gjenoppretting.Sist oppdatert på 18-08-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen