Hvordan gjenopprette filer fra Samsung Galaxy S
Kommentar

Hvordan gjenopprette filer fra Samsung Galaxy S

Sist oppdatert på 27-08-2018 av

Jeg slettet alle bildene på min Samsung Galaxy S4 ved et uhell. Jeg har ingen kopier siden jeg ikke tok noen sikkerhetskopi. Vær så snill å hjelpe meg! Er det noe jeg kan gjøre for å få bildene mine tilbake? Finnes det et program jeg kan bruke for å gjenopprette bildene mine?

Bruk Samsung Galaxy datagjenopprettingsprogram

Bilder er viktige siden de bevarer minner fra fortiden. Øyeblikkene vil bli borte, men de kan fanges og leve videre for alltid gjennom bilder. Du trenger ikke en gang et digitalt kamera for å ta bilder lenger siden de fleste mobiltelefoner har et innebygd kamera. Samsung Galaxy er en av de mest populære telefonene i dag. Dersom du har slettet bildene på din Samsung Galaxy ved et uhell, er det ingen grunn til å få panikk siden det fremdeles er en sjanse til å gjenopprette de dyrebare bildene. Det finnes flere programmer for Samsung Galaxy filgjenoppretting du kan bruke for å få tilbake bildene dine.

Metode en: Datagjenoppretting for Android

Dette er et kraftig program som ikke bare gjenoppretter slettede bilder men også andre filer som musikk, kontakter, SMS og videoer. I tillegg til Samsung Galaxy støtter det også andre Android-enheter som Galaxy Tab, Galaxy Note, LG, ZTE, Sony, HTC One og HTC M4. Dette programmet kan gjenopprette filer for deg dersom de har blitt slettet ved uhell eller dersom enheten din er ødelagt eller formatert.

Last ned

Dette programmet for datagjenoppretting på Samsung Galaxy S6 skanner enheten din for både eksisterende og slettede filer. De slettede filene er røde, noe som gjør det enkelt å skille dem fra de eksisterende filene. Du kan forhåndsvise de slettede filene sånn at du vet hvilke du skal gjenopprette. Du kan gjenopprette alle filene som er funnet eller du kan velge ut kun de du ønsker å gjenopprette. Programmet muliggjør sikkerhetskopiering av data fra Android-enheten til datamaskinen din. Dette verktøyet for datagjenoppretting på Samsung Galaxy er trygt så du trenger ikke å bekymre deg for lekkasje av personlige opplysninger når du søker etter og gjenoppretter slettet data.

gjenopprette slettede filer fra Samsung

I tillegg til Datagjenoppretting for Android, bør du også prøve Apowersoft Gratis Android-administratoren, som du kan bruke til å behandle mediefilene dine. Dette er et gratisprogram som gir deg muligheten til å overføre og sikkerhetskopiere filer fra Android-enheten din til datamaskinen, uansett om det er Mac eller Windows. Du kan dessuten bruke dette for å administrere programmene dine, SMS-er og kontakter på enheten din fra datamaskinen.

Metode to: MiniTool Power Data Recovery

Dersom du ikke vil bruke penger på å gjenopprette filer fra Samsung Galaxy S5, finnes det programmer du kan bruke gratis. Ett av disse programmene er MiniTool Power Data Recovery Free Edition. Dette er et verktøy som kan gjenopprette slettede eller tapte bilder og andre filer på mobiltelefonen din. I tillegg kan det gjenopprette filer på datamaskinen din, minnekortet, USB-disker og andre lagringsenheter. Gratisversjonen lar deg imidlertid bare gjenopprette opptil 1GB med data. Fullversjonen gir ubegrenset gjenoppretting, men denne er ikke gratis.

MiniTool Power Data Recovery

Sammenligning

Begge programmene er effektive for å gjenopprette bilder og andre filer på enheten din, men Datagjenoppretting for Android kommer ikke med begrensninger når det gjelder antall filer du kan gjenopprette. Som nevnt, tillater MiniTool Power Data Recovery Free Edition kun opptil 1GB datagjenoppretting. Begge har et vennlig brukergrensesnitt, men Apowersoft er bedre siden det veileder deg gjennom stegene for hvordan du kan gjenopprette tapte filer på Samsung Galaxy S, som gjør programmet perfekt selv for nybegynnere. Dersom du skal gjenopprette kun en liten menge data, kan freeware-programmet være bra nok for deg. Dersom du trenger å gjenopprette slettede og tapte filer på over 1 GB er det imidlertid best å gå for Datagjenoppretting for Android.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 96 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilAndroid telefongjenoppretting, Android-gjenoppretting.Sist oppdatert på 27-08-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen