Hvordan gjenopprette bilder fra Android-telefon
Kommentar

Hvordan gjenopprette bilder fra Android-telefon

Sist oppdatert på 18-08-2018 av

Med forskjellige utviklinger i mobiltelefoner, spesielt nyere Android-telefoner, kan du gjøre nesten hva som helst. Du kan sende meldinger, ha videosamtaler med dine kjære, skrible ned kjappe notater, spille flotte spill, ta opp fantastiske videoer, ta verdifulle bilder og mer. Disse utviklingene fører imidlertid til en økt mengde virus, eller systemproblemer, hyppige programvareoppdateringer og menneskelig feil som kan føre til utilsiktet sletting av viktig data.

Android-brukere er spesielt bekymret for å slette data ved et uhell. Bilder er meget verdifulle siden de tar vare på viktige øyeblikk. Dersom du er en av de som har problemer med sletting av bilder, trenger du ikke å bekymre deg siden det finnes effektive måter for å gjenopprette slettede bilder fra Android.

Hvordan man enkelt kan reversere sletting av bilder fra Android

Metode 1: Datagjenoppretting for Android

En av de beste programvarene for å gjenopprette savnede bilder fra enheten din er Datagjenoppretting for Android. Med dette desktopprogrammet kan du i tillegg til å gjenopprette slettede bilder, også gjenopprette andre dokumenter som sendte og mottatte SMS-er, kontakter, videoer og musikk. Det er veldig enkelt å bruke og er kompatibelt med kjente Android smarttelefoner og nettbrett. Du kan bruke det for Samsung Galaxy S6, Samsung S5, Note 3, HTC One, Sony ZTE, LG og alle andre.

Du kan bruke dette programmet for bildegjenvinning for Android for å gjenopprette mistede filer fra formaterte, mishandlede, frakoblede og virus-infiserte SD-kort. I tillegg kan det skanne, bla gjennom, synkronisere og sikkerhetskopiere filer på PC-en din. Det har en innebygget funksjon for forhåndsvisning som gir brukere muligheten til å se på gjenopprettbare bilder eller data før de faktisk gjenopprettes. Dette er veldig nyttig siden det forhindrer gjenoppretting av feil filer og data. Det er veldig enkelt å bruke programmet, og alt du trenger å gjøre er:

 1. Last ned den nyeste versjonen av programmet og installer det på datamaskinen din.

  Last ned

  Merk: Sørg for at du har nok batteri; det anbefales å ha mer enn 20% batterilevetid.

 2. Kjør programmet og koble til Android-telefonen ved hjelp av USB-kabelen.
 3. Dersom enheten din har blitt automatisk gjenkjent, kan du fortsette med neste steg. Ellers må du aktivere «USB-debugging» på telefonen din ved å klikke på «Innstillinger» og «Utvikleralternativer».
 4. Klikk på den grønne «Start»-knappen for å starte analyse av enheten.
 5. Når analysen er fullført, utfører du skanning av enheten.
 6. Gå til Android-telefonen din og trykk på «Tillat» og gå tilbake til PC-en og klikk på «Start»-knappen.
 7. Vent på at gjenopprettingsprosessen fullføres.
 8. I venstre panel velger du ønsket kategori.
 9. Klikk på «Galleri»-fanen for å gjenopprette slettede bilder på Android-telefonen.
 10. Klikk for å forhåndsvise og klikk på «Gjenopprett»-knappen for å gjenopprette.

gjenopprette slettede filer fra Samsung

Denne instruksjonen gir deg stegene for hvordan du bruker Datagjenoppretting for Android til å gjenopprette tapte eller slettede bilder. Selv om det kreves litt penger for å kunne nyte alle fordelene med dette programvaren, finnes det en gratisversjon tilgjengelig.

Metode 2: Gratisprogram for bildegjenoppretting fra Play Store

T2J Photo Recovery er et gratisverktøy som er tilgjengelig fra Google Play Store og som hjelper brukere med å gjenopprette bilder på Android-telefoner. Det krever ikke rot-tillatelse og du kan bruke det enten fra det interne minnet eller fra en ekstern disk. Dette verktøyet forhåndsvier tapte bilder og kan skaffe dem tilbake i JPEG-format for lagring på enheten. Det er en lettvekter på 131K og støtter for øyeblikket Android-versjoner 2.2 og oppover.

T2J Photo Recovery

Du bør imidlertid være oppmerksom på at du kun kan gjenopprette 3 bilder med gratisversjonen og at du må kjøpe PRO-versjonen for å heve denne grensen. Med 2.2 stjerner er den ikke vurdert særlig bra, men du kan prøve det og se om det fungerer.

Aldri mist verdifulle øyeblikk og flotte bilder på enheten din igjen. Med disse programmene for bildegjenoppretting på Android og andre mobilverktøy kan du enkelt og øyeblikkelig gjenopprette bilder fra Android. For fremtidig sikkerhet av bildene dine anbefales det at du synkroniserer Android-telefonen din nå og da og alltid har en sikkerhetskopi tilgjengelig på PC-en din.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 39 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilAndroid telefongjenoppretting, Android-gjenoppretting.Sist oppdatert på 18-08-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen