To enkle måter for å gjenopprette tapte bilder på iPhone
Kommentar

To enkle måter for å gjenopprette tapte bilder på iPhone

Sist oppdatert på 21-12-2015 av

Stiller du ofte spørsmålene «Hvordan kan jeg gjenopprette et bilde fra iPhone?», «Kan du hjelpe meg med å gjenopprette slettede bilder fra min iPhone?» og favoritten «Jeg slettet bildene på min iPhone ved et uhell, hvordan kan jeg gjenopprette dem?». Har du de samme problemene som alle andre? Vel, du er heldig, fordi vi er her for å hjelpe deg med to enkle måter for å gjenopprette tapte bilder fra iPhone.

De to enkle måtene for å gjenopprette tapte bilder på iPhone:

iPhone datagjenoppretting for å gjenopprette slettede bilder fra iPhone

Er du kjent med iPhone datagjenoppretting? Hvis ikke, bør du bli det. Med iPhone datagjenoppretting kan du gjenopprette ikke bare kamerarullen fra iPhone, men også viktige kontakter, tekstmeldinger, notater, videoer, safaribokmerker, påminnelser og mye mer. Men det er ikke alt, i tillegg til iPhone støttes også Apple iPad og iPod Touch.

Last ned

De to løsningene for å gjenopprette slettede bilder fra iPhone med iPhone foto gjenoppretting program:

Gjenopprett bildene dine direkte fra iPhone 4, 3GS

Med et enkelt tastetrykk kan du gjenopprette bilder fra din iPhone. Dette verktøyet skanner din iPhone 4/3GS eller til og med din Apple iPad og vil etter fullført skanning gi deg en forhåndsvisning av medieinnholdet slik at du kan bekrefte at du virkelig ønsker å gjenopprette de tapte bildene.

Bruk iTunes Backup for å gjenopprette bilder fra iPhone 6s, 6, 6 Plus, 5s, 5, 4S

Dersom det av en eller annen grunn ikke fungerer å gjenopprette dine slettede bilder fra iPhone, kan du bruke iTunes Backup. Dette programmet vil gå gjennom tidligere data fra ditt iTunes-bibliotek og ved å klikke på den ønskede handlingen, kan du straks gjenopprette dine slettede bilder. Selv om innhenting av filer fra iTunes Backup er en effektiv metode, må du fremdeles ha sikkerhetskopiert filene fra din iTunes-katalog.

gjenopprette tapte bilder på iPhone

Tips: Den beste løsningen for å gjenopprette tapte mediefiler og tekstfiler er forebygging. Du kan gjøre dette med enkel organisering av filene dine, overføring av filer til en tryggere lagringsplass eller ved å ha flere kopier av filene dine. Med Apowersoft Gratis Online iPhone-overføring, har du nettopp dette. Den er kompatibel med alle iOS, og kan brukes til å enkelt organisere filene dine ved å sortere dem og overføre mediefilene til og fra din iPhone, iPad og iPod, selv uten iTunes. Du vil ikke bare kunne forberede deg selv på uheldige slettinger eller sammenbrudd av enhetene dine, du får også ryddige og organiserte filer for enkel tilgang.

Gjenopprett slettede iPhone-bilder med iCloud Backup, iTunes Backup, PhotoStream

Dersom du har iCloud, iTunes eller PhotoStream, har du en mulighet til å gjenopprette tapte iPhone-bilder. Med få og enkle steg kan du igjen beundre dine tapte bilder.

Gjenopprett bilder fra din iCloud Backup:

iCould har en funksjon som gjør det mulig å gjenopprette mediefiler, men du må formodentlig aktivere funksjonen for sikkerhetskopiering på forhånd. Gå til Innstillinger > iCloud > Lagring og Sikkerhetskopi, der du velger «Sikkerhetskopier Nå». Du kan deretter klikke på Gjenopprett fra iCloud Backup for å gjenopprette tapte bilder.

Gjenopprett bilder fra PhotoStream:

Dersom du har aktivert PhotoStream, har enheten din sent alle bildene fra kamerarullen til en annen lagringsplass. Du kan da gjenopprette disse bildene fra PhotoStream som er synkronisert med dine andre enheter.

Gjenopprette bilder fra iTunes Backup:

Som med iCloud Backup kan du gjenopprette tapte mediefiler ved bare å klikke på Gjenopprett-knappen, men data må ha vært sikkerhetskopiert fra starten av. Du kan sikkerhetskopiere filene dine fra filmenyen ved å velge Enheter > Sikkerhetskopier, og klikke på «Sikkerhetskopier Nå»-knappen.

Sammenligning av de To Metodene

Både iPhone datagjenoppretting og Gjenoppretting fra iCloud, iTunes og PhotoStream er bevist å være effektive for å gjenopprette slettede iPhone-bilder. Det eneste som skiller dem er metoden for sikkerhetskopiering. Med iCloud, iTunes og PhotoStream må du sikkerhetskopiere dataene først eller aktivere funksjonen før du effektivt kan gjenopprette dine tapte iPhone-bilder. Med dette programmet for gjenoppretting av iPhone-bilder trenger du imidlertid ikke å gjøre dette, siden det automatisk skanner og gjenoppretter slettede eller tapte bilder. Dette gjør iPhone datagjenoppretting til et mye mer effektivt og brukervennlig verktøy.

Vurderinger: 4.3 / 5 (basert på 25 vurderinger) takk for din vurdering!
Publisert av: Den tildatagjenoppretting. Sist oppdatert på 21-12-2015

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen