Apowersoft GIF ble lansert
Kommentar

Apowersoft GIF ble lansert

Sist oppdatert på 24-07-2019 av

For å kunne dekke behovene til brukere som ønsker å lage egne GIF-filer, lanserte Apowersoft et nytt produkt, Apowersoft GIF 21. juni, 2019. Dette programmet er  et verktøy for a lage animert GIF som lar brukerne lage GIF-er fra videoer, bilder og GIF-er. Det er lett å bruke men likevel kraftig, og hvem som helst kan generere en fantastisk GIF i løpet av minutter. Last ned programmet og begynn å lage dine egne GIF-animasjoner.

Last ned

Nevneverdige egenskaper ved Apowersoft GIF

1. Ta opp skjermen din og lagre som GIF

Apowersoft GIF lar deg ta opp dataskjermen eller fra webkamera, og lagre som GIF- eller AVI-format i høy kvalitet. Du kan ta opp hele skjermen eller et forhåndsvalgt område etter ønske.

hovedtrekkene

2. Kraftig, innebygget GIF-redigerer

Med dette allsidige redigeringsprogrommet kan du spille av og til og med redigere GIF/video/bilder, delbilde for delbilde. Det lar deg sette inn, slette, beskjære og rotere delbildene. Det har også et verktøy for å legge til tekst, vannmerke, kantlinje, tåkeefekt og andre spesialeffekter til filen din. Du kan forhåndsvise den i sanntid for å få det beste resultatet før du lagrer det.

GIF-redaktør

3. Rask konvertering av videoer/bilder til GIF

Du kan raskt lage en animert GIF fra videoer og bilder. Så lenge du klarer å importere filene til programmet, vil du kunne produsere GIF-ene dine med få enkle klikk.

lagre gif-format

Oppsummering

Apowersoft GIF er virkelig en fullverdig GIF-maker som inkluderer alle verktøy som man trenger for å lage en perfekt GIF-animasjon. Uansett om du er en erfaren bruker eller en nybegynner, vil du fort bli vant med det intuitive grensesnittet.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 5 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilPressemelding og nyheter.Sist oppdatert på 24-07-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen