ApowerREC er lansert
Kommentar

ApowerREC er lansert

Sist oppdatert på 06-02-2018 av

15. des 2017 – Apowersoft har i dag annonsert ApowerREC, et helt nytt program som omdefinerer skjermopptaksprosessen på flere plattformen, inkludert Windows og Mac. Programmet gir en profesjonell skjermopptaksopplevelse ved hjelp av et veldig intuitivt og tilgjengelig grensesnitt. Her kombineres videoopptaker, sanntidsmarkering, oppgavebehandler, videoopplasting, skjermbildeverktøy og mer i ett program. Du kan installere programmet nedenfor, og du kan lese mer om nøkkelfunksjonene i denne artikkelen.

Last ned

Fantastiske funksjoner i ApowerREC

1. Intelligent panel og fleksibel verktøylinje

Skjermopptakeren har et intelligent panel som er veldig praktisk underveis i opptaksprosessen. Med denne kontrolleren kan du raskt velge område, lyd og webkamera, avhengig av hva du ønsker å fange i videoen.

Intelligent panel

En fleksibel verktøylinje dukker dessuten opp så snart du starter opptaket. Hvis du ikke trenger den, kan du bare dra den til én side av PC-skjermen, og den minimeres. Du kan enkelt bruke den ved å flytte på musen til den viser hele verktøyfeltet, og du kan deretter bruke ulike verktøy til å redigere skjermbildet ditt.

fleksibel verktøylinje

2. HD-video med lyd

ApowerREC er også en opptaker, og tilbyr flere ulike opptaksmodi du kan velge blant. Du kan ta opp hele PC-skjermen, velge et bestemt område, eller ta opp området rundt musepekeren. Du kan dessuten ta opp kun webkameraet, eller ta opp både webkameraet og skjermen samtidig. ApowerREC er en profesjonell opptaker, og gjør det mulig for deg å lage mer levende videoer. Den støtter nemlig opptak av video sammen med lyd både fra systemet eller mikrofonen, eller begge. I tillegg har programmet evnen til å synkronisere lyden med videoen.

ta opp video med lyd

3. Legg til merknader i sanntid

ApowerREC er et godt valg for de som ønsker å legge til merknader i videoen mens den tas opp. Her får du nemlig en rekke redigeringsalternativer, inkludert tekst, linjer, rektangler, piler, uthevinger og mye mer. Denne funksjonen hjelper deg med å lage mer intuitive og lærerike videoer, noe som er nødvendig når du skal lage nettbaserte opplæringsvideoer, presentasjoner elle annet digitalt innhold.

sanntidsannonsering

4. Verktøy for automatiske opptak

Dette programmet kommer med to verktøy for automatiske opptak. Det ene er «Oppgaveplanlegger» som ofte brukes for å opprette planlagte, eksterne opptak av ønsket video når du ikke er ved datamaskinen. Den andre er «Følg opptak», som er ganske nyttig hvis du skal fange et spesielt program og avslutte opptaket automatisk når programmet avsluttes. Begge disse verktøyene gjør det enklere for brukeren å ta opp skjermen, uten å måtte være fysisk til stede ved datamaskinen.

Verktøy for automatiske opptak

5. Enkel filbehandling

Alle videoopptak og skjermbilder vises separat i hovedpanelet, og du kan enkelt administrere dem uten å måtte navigere til utdatamappen. Herfra kan du vise filnavn, størrelse og varighet direkte, noe som er mer intuitivt enn å se på filene i mappen. Funksjoner inkluderer vise, slette, gi nytt navn til, velg alle, osv.

Enkel filbehandling

6. Flere opplastingsplattformer

ApowerREC tilbyr adgang til alle større videoopplastingsplattformer, inkludert YouTube og FTP, i tilfelle du har behov for å dele videoopptak eller skjermbilder med venner. hvis du har behov for å laste opp skjermbilder til en gratis skyplass for lagring og deling, kan du enkelt laste dem opp til screenshot.net.

Flere opplastingsplattformer

ApowerREC er et nyttig program som har mange bruksområder. Det kan brukes både innen opplæring, til presentasjoner eller for underholdningens skyld. Du kan laste det ned ved å klikke på knappen nedenfor, slik at du kan nyte alle de fantastiske funksjonene som listes opp ovenfor.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 11 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilPressemelding og nyheter.Sist oppdatert på 06-02-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen