ApowerUnlock ble lansert

Apowersoft har kunngjort et nytt produkt - ApowerUnlock. Som navnet indikerer, er det et program som hovedsakelig brukes til å låse opp skjermen på iPhone/iPad/iPod Touch og Apple ID når du har glemt passordet, får en brukt iOS-enhet eller når iOS-enheten din låses etter å skrevet feil passord for mange ganger. For å lære mer om ApowerUnlock, bare last det ned med knappen nedenfor og finn ut alt om de fantastiske funksjonene som det har.

Gratis nedlastning
ApowerUnlock ble lansert

De viktigste funksjoner som ApowerUnlockhar

1. Enkleste grensesnitt

ApowerUnlock har et brukervennlig grensesnitt som gjør det veldig enkelt å bruke. Du finner ut hvordan du kan låse opp iOS-skjermen eller Apple ID-en ved å bare følge retningslinjene og tipsene som er gitt i programmets grensesnitt.

2. Lås opp Apple ID som ingenting

ApowerUnlock gir en enkel løsning for å låse opp Apple ID. Det hnder også ofte at man ikke husker iCloud-passordet for sin Apple ID. I dette tilfellet kan du gå til iCloud for å finne løsninger. Det kan imidlertid ta mye tid; hvis du bruker ApowerUnlock kan du spare tid. Med bare ett klikk kan du starte opplåsingsprosessen; hvis du bare følger de enkle trinnene i grensesnittet og konfigurerer innstillingene på iOS-enheten din, vil du kunne låse opp iCloud eller Apple ID på noen få minutter.

låse opp Apple ID

3. Lås opp iOS-skjermen lett

Det hender at man glemmer skjermpassordet til iPhone/iPad, og ApowerUnlock kan hjelpe deg med dette. Det lar deg låse opp skjermen på iPhone/iPad uten passord. Det fungerer også når du ikke kjenner passordet til iOS-skjermen når du har fått en brukt iPhone/iPad. Og hvis skjermen på din iPhone/iPad-skjerm er skadet og du ikke kan angi passordet for å låse opp skjermen, er ApowerUnlock der for deg. Uansett hva grunnen er, kan ApowerUnlock hjelpe deg.

låse opp ios-skjermen

Konklusjon

Forå oppsummere er ApowerUnlock et ideelt program for å låse opp iOS-skjermer ogApple ID, uansett hvordan de blir låst. Hvis du har låst din iPhone/iPad/iPodTouch ved en feil, kan du benytte ApowerUnlock. Bare last det ned og kom i gangmed å låse opp din iOS-skjerm eller Apple ID.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 10 vurderinger)takk for din vurdering!

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Gratis nedlastning

Du vil helt sikkert like det!

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen