ApowerCompress ble lansert
Kommentar

ApowerCompress ble lansert

Sist oppdatert på 03-07-2019 av

Mange av våre brukere klaget over at de ønsket å dele sine videoer eller bilder på Instagram, WhatsApp, Facebook eller andre sosiale nettverkssider, men at det er begrensninger på filstørrelsen. For å hjelpe våre kunder med å løse dette problemet, annonserte Apowersoft i dag lanseringen av et nytt program kalt ApowerCompress. ApowerCompress er et kompakt komprimeringssverktøy som kommer med mange fantastiske funksjoner. Du kan laste ned dette programmet nedenfor for å oppleve det akkurat nå, og du kan lese om funksjonene i de påfølgende avsnitt i denne artikkelen.

Last ned

Magien bak ApowerCompress

1. Pent og intuitivt brukergrensesnitt

Selv om du ikke har noen datakompetanse vil du forstå hvordan man bruker dette programmet når du bruker det for første gang. Det er tre faner: Komprimer bilde, Komprimer video og Komprimer PDF i venstre panel. Du kan legge til filer, velge komprimeringstype, velge utdataformat, etc. i høyre panel. Nederst i hovedgrensesnittet kan du sette utgangskatalogen, åpne mappen og begynne å komprimere filer ved å klikke på «Komprimer».

brukergrensesnitt

2. Høy komprimeringshastighet

ApowerCompress fungerer meget godt til komprimering av filer i ulike formater. På den ene siden kan den komprimere filer med super-høy hastighet. På den annen side benytter den den mest avanserte algoritmen for å sikre at utdatafilene er av høy kvalitet. I det hele tatt er det bedre enn andre vanlige komprimeringsverktøy som deles på internett.

3. Komprimer bilder

Dette komprimeringsprogrammet støtter komprimering av bilder i en rekke formater, inkludert JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF, etc., og kan lagre dem i originalformatet eller som JPG-format. Basert på dine behov kan du velge å komprimere bilder utifra tre betingelser: størrelse, normal og kvalitet.

komprimer bilder

4. Komprimer videoer

ApowerCompress kan automatisk oppdage oppløsningen av video som importeres, og kan lagre den i det opprinnelige formatet eller som MP4-format. Før du begynner å komprimere video, kan du velge mellom komprimeringstypene størrelse eller kvalitet. Programmet tilbyr en rekke populære utdataoppløsninger, inkludert: 1080p, 720p, 480p, 1024×720, 960×720, og så videre og så videre.

komprimer videoer

5. Komprimer PDF

Før du begynner å komprimere PDF-filer kan du velge den mest hensiktsmessige blant de tre tilgjengelige komprimeringstyper: størrelse, normal og kvalitet. Programmet lar deg komprimere PDF-filer med høy hastighet og skrive dem ut med høy kvalitet.

komprimer PDF

6. Gruppekomprimering av filer

Hvis du trenger å komprimere mange videoer, bilder eller PDF-filer om gangen, kan du enkelt gjøre dette med ApowerCompress. Bare multi-velg filene og dra dem til «Dra eller klikk for å legge til fil» eller klikk på «Legg til mappe» for å importere alle filene raskt. Etter å ha importert filene, velg typen, formatet etc., klikk på «Komprimer», og la bare programmet gjøre sin magi for deg.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 13 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilPressemelding og nyheter.Sist oppdatert på 03-07-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen