Hvordan Overføre Kontakter fra iPhone til Samsung Galaxy S6
Kommentar

Hvordan Overføre Kontakter fra iPhone til Samsung Galaxy S6

Sist oppdatert på 27-08-2018 av

Under Mobile World Congress 1. mars 2015 avduket endelig Samsung sine «identiske babyer», Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge. Vi har ventet ganske lenge på denne annonseringen, og heldigvis var det verdt ventingen. Med den fantastiske og unike stilen, 5.1-tommers høyoppløselige skjerm, eksklusiv design, metall, glass og andre fantastiske egenskaper, har mange allerede bestemt seg for å kjøpe en så snart disse lanseres 10. april. Ved å bytte fra en gammel iPhone til en ny Samsung-telefon, er det viktig å vite hvordan man overføre kontakter fra iPhone til Samsung Galaxy S6. Her er tre måter man kan benytte.

De enkleste måtene for å overføre kontakter fra iPhone til Samsung Galaxy S6

1. Raskt og praktisk verktøy
2. Program for rask overføring
3. Tradisjonell, men begrenset metode

1

Metode En: Apowersoft Phone Manager

Én ting er sikkert, dersom du har massevis av kontakter, har du ikke lyst til å flytte én og én siden dette tar mye tid og krefter. Derfor er Apowersoft Phone Manager utvilsomt den beste løsningen for deg. Denne kraftige og profesjonelle programvaren gir deg mulighet til å behandle hva som helst på mobiltelefonen direkte fra PC-en. Du kan enkelt overføre filer mellom mobilenheter til datamaskinen. I tillegg kan du bruke programmet til å ta sikkerhetskopier og gjenopprette all data på mobiltelefonen din, eller ta skjermbildekopier av mobilskjermen med ett klikk. Det er dessuten mulig å vise mobilskjermen din på PC-en. Dette er det raskeste programmet for å spare tid på overføring av kontakter fra iPhone til Samsung Galaxy S6. La oss nå se på den detaljerte prosessen.

  • Laste ned Apowersoft Phone Manager. Installer det på datamaskinen din.
  • Laste ned

  • Kjør programmet. Koble til din iPhone til PC-en via en USB-kabel. Trykk på «Stol på» når et vindu vises. Klikk på «Kontakter». Velg kontaktene du ønsker å overføre. Klikk deretter på «Eksporter». Etter at prosessen er gjennomført, kan du koble fra iPhonen.
  • Åpne Galaxy S6. Gå til «Innstillinger > Alternativer». Sjekk «USB-korrigering». Plugg inn Galaxy S6. Husk å trykke på «OK» for å tillate USB-korrigering. Etter vellykket tilkobling, velger du «Kontakter». Klikk på «Importer». Vent til prosessen er fullført. Koble fra mobilen din.

phonemanager

Tips: Det finnes tre tilgjengelige formater: *.vcf, *.xls, *.xml. Du kan velge den som passer deg best.

Ved å bruke dette ekstraordinære verktøyet får du perfekt kompatibilitet med både iOS og Android-systemer, og flytting av kontakter fra iPhone til Samsung Galaxy S6 er ikke lenger et problem. Innen minutter kan alle kontaktene dine overføres, uansett om det er mange hundre tusener.

2

Metode To: Phone Transfer

Phone Transfer er et program som er spesielt designet for å overføre alle tiler mellom mobiltelefoner. Det hjelper folk med å overføre alle slags data som musikk, videoer, bilder, kontakter, SMS-er osv. Det støtter mer enn 2000 ulike mobiltelefonmodeller, inkludert Samsung, Apple, HTC, Motorola, LG or mer. Man kan bruke denne programvaren for å overføre kontakter fra iPhone til Samsung Galaxy S6, og få komplett informasjon som mobilnummer, e-postadresse, jobbtittel, hjemmeadresse, fødselsdato, firmanavn, etc.

phone transfer

Prosessen er ganske enkel. Etter nedlasting kjører du programmet på PC-en og alt du trenger å gjøre er å koble mobiltelefonen til datamaskinen, velge kontaktene og klikke på «Start kopiering»-knappen. Før du vet ordet av det er alle kontaktene kopierte til din Galaxy S6.

3

Metode Tre: E-post

For øyeblikket er e-post i vidstrakt bruk av mange mennesker, spesielt forretningspersoner. Dersom du vil overføre en eller flere kontakter, er e-post alltid et alternativ. For å gjøre dette, må du sørge for at du har Gmail eller en annen epost-app installert på mobiltelefonen. Du finner en veiledning nedenfor.

  • Åpne din iPhone. Klikk på kontakten du vil overføre. Velg «Del», som befinner seg nedenfor kontaktinformasjonen. Trykk på «E-post»-ikonet.
  • Angi e-postkontoen og send.
  • Slå på din Samsung Galaxy S6. Åpne mail-appen. Logg inn på kontoen din. Åpne denne meldingen i Innboksen og trykk på den vedlagte filen. Velg «Opprett Ny Kontakt».

del

Ulemper: Til opplysning, finnes det flere ulemper med denne metoden som kan være fordelaktig å vite på forhånd.

  • Antall overføringer er begrenset.
  • Kun formatet *.vcf er tilgjengelig.
  • Nettverkstilgjengelighet er påkrevd.

For å oppsummere anbefales de to første metodene for å kopiere kontakter fra iPhone til Galaxy S6 siden de er raskest og enklest.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 12 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilAndroid-gjenoppretting, Mobil Manager.Sist oppdatert på 27-08-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen