ApowerRescue har blitt lansert
Kommentar

ApowerRescue har blitt lansert

Sist oppdatert på 02-08-2018 av

Apowersoft lanserte i dag sitt splitter nye produkt – ApowerRescue. Akkurat som navnet antyder, er det et PC-program som spesialiserer seg på å gjenopprette data fra iOS-enheter, og er laget for å hjelpe deg med å få tilbake mistede bilder, videoer, kontakter, meldinger, samtalehistorie og mer. Hvis du er interessert i ApowerRescue, last gjerne ned dette verktøyet og les denne veiledningen for å lære mer.

Last ned

Magien bak ApowerRescue

1. Gjenopprett ulike typer Data fra iOS-enheter

ApowerRescue er det beste datagjenopprettingsprogrammet for nesten alle enheter som kjører iOS-systemet. Nedenfor er enhetsmodellene og filtypene det støtter.

Støttede enheter:

iPhoneiPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
iPadiPad, iPad 2, iPad Air 1/2, iPad mini 1/2/3/4, iPad Pro

Støttede filtyper:

What to select

2. Gjenopprett tapte data fra iTunes/iCloud backup

ApowerRescue er et program som ikke bare hjelper deg med å gjenopprette data fra din iOS-enhet. Den har også andre funksjoner, som henting av tapte filer fra sikkerhetskopier i iTunes eller iCloud . Så lenge du har sikkerhetskopiert dataene dine via iTunes eller iCloud, kan du raskt og sikkert gjenhente backup-filene.

iCloud Backup

3. Se forhåndsvisning før gjenoppretting

For å sikre nøyaktig utvelgelse og å løse de ellers åpenbare utfordringene ved gjenoppretting, kan ApowerRescue forhåndsvise bilder, meldinger, kontakter, notater og lignende, inkludert alle slettede og eksisterende filer.

Preview Photos

4. Sjekk informasjonsdetaljer

Enheter som kjører iOS-systemet anses vanligvis som trygge, men denne typen sikkerhet bærer noen ganger med seg komplikasjoner. ApowerRescue er designet for å ta bort kompleksiteten fra vårt digitale liv. Programmet viser navnet, opprettet tid og annen detaljert informasjon om hver fil, noe som gjør oss i stand til å spare mye av tiden som hadde gått til å skille mellom ønskede og uønskede data.

Detailed Information

5. Intelligent kategorisering

Grensesnittet til ApowerRescue er oversiktlig og godt organisert. Det finnes 3 tilgjengelige moduser i ApowerRescue, nemlig iOS-enhet, iTunes-sikkerhetskopiering og iCloud-sikkerhetskopiering. Du kan bytte mellom moduser med kun ett klikk.

Modes

Konklusjon

ApowerRescue kan hjelpe deg med å få alt tilbake på iOS-enhetene dine. Det vil analysere og skanne iOS-enhetene dine og vise deg alle de funnede filene i form av lister. Klikk på nedlastningsknappen nedenfor for å komme i gang nå!

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 17 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilPressemelding og nyheter.Sist oppdatert på 02-08-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen