ApowerEdit for Mac ble lansert
Kommentar

ApowerEdit for Mac ble lansert

Sist oppdatert på 08-10-2018 av

For å møte behovene som Mac-brukere har for redigering av video, lanserte Apowersoft ApowerEdit for Mac 28. september 2018. Bare importer dine opptak til dette programmet, og deretter kan du lage hvilken som helst type flott presentasjon som markedsføringsvideo, programoversikt, bryllupsfremvisning, etc. Jeg tror du vil bli imponert over det intuitive grensesnittet og de praktiske funksjonene. Last ned ApowerEdit for Mac nå, og begynn å skape!

Last ned

De utrolige egenskapene som ApowerEdit har

1. Støtter de mest brukte mediaformater

Dette videoredigeringsprogrammet støtter de populære formatene for video (MP4, MOV), lyd (MP3, AAC) og bilde (JPG, PNG, HEIC). Det er to enkle metoder å importere mediefiler eller mapper på: en er ved dra og slipp, og den andre er ved å klikke på «Importer» og deretter på «Importer fil/mappe».

importere filer

2. Gir deg mye tekst, filtre og overgangsmaler

Alle malene for tekst, filtre og overganger som er inkludert i dette verktøyet er profesjonelt utformet av våre designere. Uansett bruksbehov kan du velge ut de mest passende kule tekster, stilige filtre eller dynamiske overganger for å forbedre videoen din!

templert støttet

3. Del opp video og lyd med nøyaktighet

Videoopptaket ditt kan ofte ha uønsket innhold som annonser, pauser, uklare deler og så videre. ApowerEdit for Mac kommer med en enkel men effektiv video-oppdeler som gir deg muligheten til å skjære bort de uønskede segmentene med nøyaktighet og slette dem. Du kan klikke på «forrige ramme» og «neste ramme» i forhåndsvisningsområdet for å finne den eksakte delen du vil fjerne fra videoen din.

splitt video

Du kan også fritt flytte lydfilen på lydsporet og skjære ned lengden, og deretter fjerne uønskede klipp ved hjelp av oppdelingsfunksjonen.

4. Beskjær video med eller uten å opprettholde bildeforhold

Vil du unngå å ha irriterende mennesker eller andre objekter i videoen din? Bare benytt beskjæringsfunksjonen for å fjerne uønskede deler. Du kan velge om du vil beholde bildeforholdet eller ikke når du beskjærer videofilen.

beskjære video

5. Ta bort lyden fra videoen

Hvis du ikke liker den originale lyden som følger med i videoen, kan du fjerne lyden fra videoen og erstatte den med en ny lydfil. Eller hvis du bare vil få lyden bort fra videoen, velger du bare å fjerne lyden fra videoen og eksporterer lydfilen.

ta av lyden

6. Lag en bilde-i-bilde video

Har du noen gang ønsket å lage en video med bilde-i-bilde effekt for å formidle mer informasjon til seerne dine? Med dette videoredigeringsprogrammet kan du legge til et bilde eller en video på bilde-i-bilde-sporet. Det vil si at du kan vise to videoer på én skjerm samtidig, eller legge et bilde inn i videoen din. Programmet gir deg enkle måter å flytte og beskjære videoen eller bildet du la til i bilde-i-bilde-sporet.

PIP video

7. Exportere som video- eller lydfil

Etter redigering av video ved hjelp av dette videoredigeringsverktøyet for Mac, kan du velge å eksportere den som en video- eller en lydfil. Den støtter eksportering til populære videoformater som MP4, MOV og MP3 lydformat, som kan være kompatible med alle slags digitale enheter eller multimediespillere. I tillegg til å sette opp videoformatet, kan du også tilpasse oppløsningen. Du kan velge hvilken som helst: 640×480, 1280×720, 1920×1080 – velg hva du vil!
eksporter video

Konklusjon

Med dette videoredigeringsprogrammet kan du legge til titler, bildetekster, filtre, overganger, splitte og fjerne segmenter, beskjære video, erstatte bakgrunnslyd, lage bilde-i-bilde-video osv. Alt i alt kan ApowerEdit for Mac transformere bildene dine til en fantastisk video med bare noen få klikk. Er du fortsatt i tvil om hvilket program du skal velge for redigering av video på din Mac? Bare klikk på nedlastningsknappen for å få dette flotte videoredigeringsprogrammet akkurat nå! Du vil ikke angre.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 8 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilPressemelding og nyheter.Sist oppdatert på 08-10-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen