Windows Shutdown Assistant

Windows Shutdown Assistant
Vurderinger:4.3 /5(basert på 9 vurderinger)takk for din vurdering!

Windows Shutdown Assistant gir deg den beste løsningen for å slå av Windows automatisk. Den har selvfølgelig flere funksjoner enn bare avslutning av datamaskinen. Du kan også tilpasse datamaskinen til å logge av automatisk, starte på nytt, gå i dvalemodus, eller kjøre programmer og åpne URL-er på et bestemt tidspunkt. Bare sett opp oppgaven, så vil programmet gjør det for deg.

  • Gjør det mulig for Windows-datamaskinen din å slå seg av automatisk
  • Planlegg å kjøre programmer eller åpne filer, samt URL-er på et bestemt tidspunkt
  • Vis meldinger eller opprett notater for å påminne deg om hendelser
  • Støtter låsing av datamaskinen for å beskytte data eller filer
  • Kompatibel med alle Windows-operativsystemer
  • Gir beskjed om pauser med en visuell pausepåminner

Programmet er en Windows-avslutningstidtaker som er spesielt nyttig når du må forlate datamaskinen for en stund. Du trenger bare å opprette oppgaven for å sikre datamaskinen og filer. I tillegg kan den minne deg om daglige hendelser ved å opprette notater.

Last ned

 
Slå av Windows automatisk

En enkel måte å slå av Windows på

Windows Shutdown Assistant gjør det mulig for deg å slå av Windows automatisk i ulike moduser. Du har mulighet til å velge når datamskinen skal avsluttes. Eller så kan du bare konfigurere instillinger så datamaskinen avsluttes når strømmen er av, den overhetes, eller den ikke blir brukt på en stund. Det kreves bare to trinn for å oppnå det – velg «Action» [«handling»] og «Event» [«hendelse»], og programmet vil gjøre resten.

 
støttede Windows-operativsystemer

Støtter alle Windows-operativsystemer

Programvaren fungerer bra på alle Windows-operativsystemer, som inkluderer Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows 2008, Vista, eller Windows XP, og den er tilgjengelig for å administrere datamaskinen din, når som helst.

 
kjøre programmet

Planlegg å kjøre et program eller åpne en fil

Windows Shutdown Assistant kan hjelpe deg med å opprette oppgaver for å åpne filer, URL eller kjøre programmer automatisk. Ved å benytte denne funksjonen vil du ikke glemme de viktige hendelsene lenger. Programvaren vil be deg om å jobbe på et dokument eller sjekke en nettside på et bestemt tidspunkt. Det er lettvint å opprette flere oppgaver for å utføre bestemte handlinger for hele dagen, noe som øker produktiviteten din kraftig.

 
multitasking

Flere funksjoner for å administrere Windows-oppgaver

Med dette programmet kan du ikke bare planlegge avslutning av Windows-datamaskinen, men du kan også utføre andre oppgaver som å logge av, starte på nytt, slå på eller sette datamaskinen i dvalemodus, med mer. Alle disse funksjonen vil hjelpe deg med å administrere datamaskinen. Etter du har opprettet oppgavene, kan du når som helst bevege, slette, rengjøre eller redigere dem i oppgavelisten.

 
Sikre datafiler

Sikre datafiler

Du har mulighet til å låse datamskinen og hindre at andre bruker den under ditt fravær. Bare skriv in tid og passord, og maskinen vil kreve bruk av passord i den valgte perioden. Eventuelle brukere må skrive inn et passord for å logge seg på datamaskinen. Hvis man ikke har autorisasjon vil man aldri ha mulighet til å bla gjennom datamaskinen eller stjele verdifull data eller filer.

 
visuell pausepåminner

Bruk den som en visuell pausepåminner

Det er lett å glemme tid og sted når du fokuserer hardt på arbeidet ditt, og dette kan påvirke helsen negativt. Windows Shutdown Assistant fungere også som en pausepåminner som kan gi deg en påminnelse når det er tid for en pause. Du har mulighet til å endre hvilke ord og setninger som vises, og det er lett å endre farger, legge til bilder eller lyd for å minne deg.

 
minne opptatt mann

En god hjelper for en travel mann

Noen ganger når du er opptatt med arbeid på datamaskinen kan du lett glemme viktige hendelser. Med Windows Shutdown Assistant kan du få datamaskinen din til å automatisk vise beskjeder på skrivebordet på et bestemt tidspunkt og opprette et notat som en påminnelse.

 
forfremmelse annonser

Relaterte Artikler

Nyheter

Mer Ressurs

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen