Hvordan slette videoer fra iPhone permanent
Kommentar

Hvordan slette videoer fra iPhone permanent

Sist oppdatert på 15-03-2019 av

Det har aldri vært enklere å ta opp video enn det er i dag. Mens du før måtte kjøpe digitalkameraer eller videokameraer for å fange verdifulle øyeblikk, gir nåværende teknologi deg muligheten til å ta opp ting med smarttelefonen din. Når det kommer til hvilken populær mobiltelefon som tilbyr de beste alternativene for videoopptak, er det iPhone som troner høyest. iPhone tilbyr et høykvalitetskamera som er i stand til å ta bilder og videoer i enestående kvalitet.

Det vil imidlertid komme en tid da videoene lagret på mobilen må slettes. Det kan være at du må frigjøre lagringsplass, slette flaue øyeblikk, beskytte personvernet ditt eller rydde opp på enheten din. Dette er bare noen av de vanligste grunnene til at man kan måtte slette videoer på iPhone.

Det er dessverre ikke veldig lett å slette videoer på iPhone. For teknisk prosess, feil ved sletting, manglende alternativ for sletting, synkroniseringsproblemer og ufullstendig sletting er bare noen av problemene iPhone-brukere møter.

De fire beste løsningene for å slette videoer fra din iPhone

Løsning 1: Slette kamerarullen på iPhone direkte

 1. Klikk på «Kamera»-ikonet i brukergrensesnittet på din iPhone.
 2. Klikk på «Kamerarull» i øvre venstre hjørne.
 3. Når en ny verktøylinje vises, velser du «Kamerarull».
 4. Klikk på «Video»-fanen.
 5. Klikk «Velg»-ikonet nederst i midten.
 6. Velg videoene du ønsker å slette.
 7. Klikk på «Slett»-ikonet og velg «Slett valgte videoer» for å bekrefte.

Slette kamerarullen på iPhone

Merk: Denne fremgangsmåten gjelder for videoer tatt med ditt iPhone-kamera.

Løsning 2: Slette nedlastede eller overførte videoer i videoappen på iPhone

Når det gjelder nedlastede eller overføre videoer, er det litt vanskelig å fjerne dem fra enheten. I de fleste tilfeller må du koble til din iPhone til Mac eller PC og bruke iTunes for å slette det du ikke vil ha. Men hva om du ikke er i nærheten av PC-en din? Eller du ikke har iPhone-kabelen med deg? Hvordan slette nedlastete eller overførte videoer på iPhone? Se nedenfor.

 1. Åpne «Videoer» på enheten din.
 2. En videoliste vil vises og du kan manuelt velge klippene du ønsker å slette.
 3. Dra alle videoer til venstre.
 4. En «Slett»-knapp skal oppstå til høyre.
 5. Klikk på den røde «Slett»-knappen for å fjerne videoer fra telefonen din.

slette videoer i videoappen på iPhone

To av de ovennevnte metodene for å fjerne videoer fra iPhone krever veldig lite innsats og kunnskap før du kan rydde opp på enheten din. Det er imidlertid ikke garantert at de fungerer 100 % av gangene. Mange brukere rapporterer om feil ved sletting av overførte, nedlastede, mottatte og til og med iTunes-synkroniserte videoer. I tillegg blir ikke slettede videoer permanent fjernet fra din iPhone, de kan fremdeles gjenopprettes! Så dersom du ønsker å permanent eliminere videoer som er lagret på din iPhone uten å etterlate spor, bør du teste de neste løsningene.

Løsning 3: Rask sletting av iPhone 6-videoer

Apowersoft Phone Manager er et tredjepartsprogram som er spesialisert innen administrering av iPhone- og Android-smarttelefoner. Dette verktøyet hjelper brukeren med å håndtere filer enkelt og trygt, med muligheten til å sikkerhetskopiere, synkronisere, overføre og slette enhver filtype inkludert meldinger, bilder, musikk, apper osv. Man trenger ikke å bekymre seg over kompatibiliteten av denne appen med mobiltelefonen. Du kan enkelt slette alle videoer fra iPhone 6, heller enn andre typer iPhone. Dette gratisverktøyet skiller seg fra lignende apper på grunn av dets bekvemmelighet og raske ytelse. Se stegene nedenfor for å lære hvordan det brukes:

 1. Last ned denne appen og koble til gjennom en USB-kabel etter å ha startet appen.

  Last ned

 2. Klikk på «Stol på»-knappen for å bekrefte tilkoblingen av enheten til PC-en.
 3. I hovedgrensesnittet klikker du på «Videoer»-ikonet.
 4. Venstreklikk på videoer og klikk deretter på «Slett»-knappen.

rask sletting av iPhone videoer

Merk: Klikk på «Velg alle» for å slette alle tilgjengelige iPhone-videoer.

I tillegg til å slette alle videoer på din iPhone, er dessuten denne mobiladministratoren utviklet med funksjoner for «Importer» av videoer fra datamaskinen og «Eksporter» av videoer til PC. Med dette magiske verktøyet vil du oppdage at det er enkelt å behandle videoene dine på iPhone og Android smarttelefoner.

Løsning 4: Permanent sletting av videoer på iPhone

iPhone data cleaner er et sikkerhetsprogram som kan slette iPhone-videoer, bilder, musikk, dokumenter, filer, passord, kontoer, kontakter, SMS-er, MMS-er, apper, bokmerker og annet. Det tilbyr to slettemodi med delvis og fullstendig sletting. Tre nivåer for datasletting er tilgjengelig; lav dersom du ønsker å fjerne data raskt, medium for å overskrive slettede eller eksisterende data, og høy for å fjerne lagrede passord, bankkontoopplysninger, bruker-IDer og andre private filer.

Last ned

 1. Koble til din iPhone til PC-en ved hjelp av USB-kabelen.
 2. Kjør denne programvaren og vent til det automatisk gjenkjenner enheten din.
 3. I hovedgrensesnittet velger du «Fjern slettede filer».
 4. Avhengig av behovene dine velger du passende nivå for sletting.
 5. Klikk «Start»-ikonet for å starte sletteprosessen.
 6. Så snart den er fullført, trykker du «Ferdig» og du vil deretter se hvor mye plass du har frigitt.

Fjern slettede filer

Fordelen med å bruke iPhone Data Cleaner er at så snart videofilene er fjernet fra enheten, finnes det ingen mulighet til å gjenopprette dem. Dette er perfekt for brukere som vil gi bort iOS-enheten sin til venner eller slektninger, eller selge den på eBay. I tillegg er dette verktøyet kompatibelt ikke bare med iPhone, men med alle iOS-enheter inkludert iPad og iPod Touch.

Det er enkelt å slette filmer fra iPhone med ovennevnte tips og triks. For å ivareta personvernet bør du imidlertid velge et verktøy som kan slette videoer permanent. Vær oppmerksom på at sletting av videoer direkte på din iPhone ikke betyr at de er borte for alltid. Gjenopprettingsverktøy kan fremdeles brukes for å gjenfinne videoene på en annen iPhone. For å slette videoer permanent og sikkert fra iPhone, bør du bruke en premium programvare for sletting av iOS-data.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 13 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tiliOS-manager, Mobil Manager.Sist oppdatert på 15-03-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen