Hvordan konvertere JPG/JPEG til PDF-fil
Kommentar

Hvordan konvertere JPG/JPEG til PDF-fil

Sist oppdatert på 22-02-2019 av

PDF-filer er enklere å dele med andre brukere, for å endre/redigere tekst, bilder og mye mer. Ved å gjøre om JPEG til PDF, kan du enkelt skrive ut bildene dine, endre størrelsen eller andre parametere i bildet, etc. Nedenfor finner du noen av de beste metodene for å hjelpe deg med å gjøre om JPG til PDF.

Apowersoft Free Image to PDF Online

Dette er et program som lar deg gjøre om JPG til PDF på nett. Det er ikke nødvendig å installere eller laste ned programmet for å kunne bruke det. Det er heller ingen skjulte kostnader forbundet med å bruke dette nettbaserte verktøyet. Uansett hvor mange bilder du velger å konvertere til PDF ved hjelp av dette programmet, er det ingen reduksjon i kvaliteten på sluttresultatet.

Last opp bilde

JPG to PDF Online Converter

Dette er et annet nettbasert konverteringsverktøy fra JPG til PDF som lar deg gjøre om dine JPG-bilder til PDF på nett uten å behøve å laste ned eller installere programmet. Noen av fordelene med dette programmet inkluderer følgende.

jpg pdf net

  • Siden det er en nettbasert tjeneste er det ikke nødvendig å laste ned eller installere noe. Derfor kan du enkelt gjøre om JPEG til PDF på et øyeblikk. Det er ikke krav til registrering eller skjulte kostnader som for å kunne bruke denne tjenesten.
  • Det er ingen grense for antall bilder du kan konvertere til PDF-filer. Som sådan kan du konvertere så mange bilder som du vil uten noen noen reduksjon i kvaliteten på den sluttresultatet.
  • Dette programmet har et veldig enkelt brukergrensesnitt hvor du kan konvertere flere bilder til PDF på en gang, endre rekkefølgen i PDF-filen som skrives ut eller endre de egendefinerte innstillingene for filen, som for eksempel størrelse, og mange flere parametere.

ApowerPDF

Dette programmet lar deg konvertere bilder til PDF-filer, blant andre funksjoner som er beskrevet nedenfor.

Last ned

  • Ved hjelp av dette programmet kan du velge å opprette ulike former for PDF-filer som krypterte, originalformats-, søkbare, komprimerte eller bildebaserte PDF-filer.
  • Du kan også endre PDF-filer ved å legge til bokmerker, digitale signaturer eller vannmerker.
  • Ved hjelp av denne delevaren kan du konvertere PDF-filer til andre foretrukne formater som DOC, XLS, TXT, PPTX, etc.
  • Programmet er kompatibelt med en rekke OS og IOS. Det er også veldig enkelt å bruke, har et enkelt brukergrensesnitt og kan kjøres på mange enheter.

De ovennevnte programmene er de beste for å hjelpe deg med å konvertere JPEG til PDF-format. Hvert av dem har sine fordeler og ulemper, og du kan velge det beste ved å vurdere hvilke alternativer de gir deg.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 12 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilBeste PDF-omformer, Bilde til PDF, PDF til Word.Sist oppdatert på 22-02-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen