Apowersofts regler for refusjon
Kommentar

Apowersofts regler for refusjon

Sist oppdatert på 27-12-2021 av
 1. Regler for refusjon
 2. Refusjon, ofte stilte spørsmål
 3. Kontakt oss

Retningslinjer for refusjon

Vi verdsetter kundene våre og streber etter å tilby den beste produktopplevelsen og kundestøtten for deg.

Alle våre produkter har prøveversjoner for at kunder skal kunne bruke funksjonene før de bestemmer seg for å kjøpe. Vi anbefaler brukerne våre å skaffe en kostnadsfri prøveversjon fra vår offisielle nettside for å se om produktet er tilfredsstillende. Det er ikke mange funksjonelle forskjeller mellom prøveversjoner og betalte versjoner, unntatt vannmerket, tidsbegrensingene, etc.

Når en bestilling er sendt, vil systemet automatisk levere detaljer for VIP-kontoen til din e-postadresse. Etter at du har logget på VIP-kontoen din, kan du fortsette å bruke produktet uten begrensninger. Det er likevel mulig å søke om full refusjon, men det anbefales at du først prøver å løse problemet med assistanse fra vår kundestøtte: Få online hjelp på nettsiden til Apowersoft.

Apowersoft gir 30-dagers pengene tilbake garanti (7 dager for månedlig VIP). Refusjoner vil kun godkjennes ved behørige begrunnelser slik som beskrevet nedenfor, innen vår fristdato etter kjøpet. Vi utsteder ikke refusjon for kjøp som har gått over denne datoen.

 • Problemer med inkompatibel maskinvare som gjør at programvaren vår ikke fungerer på datamaskinen din og som vårt tekniske støtteapparat ikke klarer å fikse.
 • Eventuelle andre viktige tekniske problemer som rapporteres innen vår frist etter kjøpet, som ikke kan løses.
 • Kjøp av feil produkt som ønskes endret til et annet i vår produktliste.
 • Problemer med dobbel belastning på grunn av problemer med en tredjeparts e-handelsplattform.
 • Produktet oppnår ikke kravene som beskrevet på vår nettside, i vårt salgsmateriale eller annonser.
 • Kan ikke aktivere programmet ved hjelp av vår tekniske kundestøtte.

Vi forbeholder oss retten til å avslå forespørsler om refusjon i følgende tilfeller:

 • Endring i beslutningen om å kjøpe et produkt men uten noen spesiell grunn for å kansellere bestillingen.
 • Produkter tilfredsstiller ikke kundens krav, der disse aldri har blitt uttrykt på våre produktsider, spesifikasjoner eller annet offisielt materiale. Igjen, anbefaler vi på det sterkeste at enhver kunde leser produktbeskrivelsen og prøver gratisversjonene før innkjøp av produktet.
 • Problemer med kredittkortsvindel eller uautorisert betaling. Apowersoft behandler ikke betalingen din direkte, men med hjelp fra tredjeparts e-handelsplattformer. Autorisasjon under betaling er således utenfor vår kontroll. Så lenge bestillingen er prosessert og fullført, kan den ikke endres. Apowersoft kan hjelpe deg med å komme i kontakt med tredjeparts e-handelsplattform for ytterligere hjelp.
 • Produkter kjøpt fra tredjeparts selgere eller undergrupper kan ikke refunderes av oss. Vennligst kontakt selgeren for å få godkjent refusjonen. Vi kan hjelpe deg med å kontakte den riktige selgeren.
 • Kjøp av feil produkt, etterfulgt av kjøp av et annet produkt fra et annet selskap uten hjelp fra kundestøtte.
 • Problemer med å bruke produktene våre uten å kontakte teknisk kundestøtte eller uten å ha avgitt spesifikke beskrivelser angående feilen.
 • Kan ikke aktivere programmet uten hjelp av vår tekniske støtte.

For å anmode en refusjon, send inn forespørsel.

Regler for refusjon

Kan du kansellere en bestilling?

Så lenge du er kvalifisert til å få en full refusjon som beskrevet i vilkårene over, kan du kansellere bestillingen din.

Hvor lang tid vil det ta å kansellere en bestilling?

Apowersoft prosesserer refusjoner innen 3-7 arbeidsdager, der den eksakte lengden avhenger av betalingsmetoden du har brukt. Det kan ta lenger tid enn forventet å motta refusjonen i ferier, men det vil ikke ta lenger enn 20 dager. Dersom du ikke har mottatt refusjonen 20 dager etter godkjennelse, vennligst kontakt oss for å sjekke status på refusjonen.

Spesielle omstendigheter hvor vi ikke kan utstede refusjon

Hvis du har kjøpt programmet fra Amazon, Ebay, App Store eller andre tredjepartsplattformer har vi ikke rett til å utstede refusjonen, og du må sende refusjonsforespørselen til stedet hvor du kjøpte programmet.

Bestilling gjort via App Store vil bli belastet en plattformavgift på 30% fra Apple, se detaljene om refusjonsforespørsler:

https://support.apple.com/no-no/HT204084

Hvis refusjonsforespørselen din blir avvist av App Store, kan du fremdeles sende oss refusjonsforespørsel for 70% av summen.

Hvorfor mottar jeg ikke refusjonen selv etter mange dager?

Dersom vi har sendt ut en refusjon til deg men du har enda ikke mottatt den, kan det være av følgende grunner:

a. Ferier eller høytider

På grunn av høytider, helligdager, bankforhold og andre grunner vil tilbakebetalingsprosessen ta litt lengre tid enn vanlig, men vil ikke være lenger enn 20 dager.

b. Anmodning om tilbaketrekking av betaling

Så snart tilbaketrekking av betaling er anmodet, blir midlene sperres av korttilbyderen, banken, Paypal eller andre betalingsautoriteter med mindre kjennelsen av anmodningen har blitt bestemt. Vennligst kontakt kredittkortselskapet ditt eller banken din for å lære mer om deres retningslinjer angående prosedyrer for tilbaketrekking.

Kontakt oss

Dersom du har flere spørsmål eller behov for assistanse, vennligst kontakt vår kundestøtte og vi vil gledelig hjelpe deg.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 9 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilgenerelle spørsmål.Sist oppdatert på 27-12-2021

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen