Hvordan man bruker ApowerUnlock

ApowerUnlock er et verktøy for å låse opp iOS-skjermer og Apple ID. Det lar deg å låse opp skjermen på en iPhone eller iPad på få sekunder, uansett hvilket iOS-system du kjører. Hvis du glemmer passordet ditt, kan du henvende deg til ApowerUnlock for å få hjelp. Nedenfor er en veiledning for hvordan du bruker ApowerUnlock for å låse opp iPhone-skjerm, iPad-skjerm eller Apple ID.

Hvordan man bruker ApowerUnlock

Last ned

Klikk på knappen nedenfor for å laste ned ApowerUnlock på din datamaskin.

Last ned

Brukerveiledning

Hvordan man låser opp Apple ID

Det kan være anledninger hvor du har glemt din Apple ID eller andre har logget på med sin Apple ID på din iPhone/iPad, og du får ikke fjernet den uansett hvor mye du prøver, noe som kan være veldig irriterende. Heldigvis kan ApowerUnlock fikse dette. Følg trinnene nedenfor for å se hvordan du fjerner Apple ID ved hjelp av ApowerUnlock.

 1. Start ApowerUnlock, og koble din iPhone/iPad til en PC via en USB-kabel.
 2. Velg “Lås opp Apple ID” fra venstre side av grensesnittet.

  låse opp Apple ID

 3. Deretter tas du videre til noen tips. Les dem nøye, og klikk deretter «Start», så vil ApowerUnlock identifisere alle tilgjengelige enheter. Når din iPhone/iPad er blitt oppdaget, vil den også sjekke iOS-versjonen din. Hvis din iPhone/iPad kjører iOS 11.4 eller en nyere versjon, så støttes ikke enheten på grunn av begrensninger i iOS.

  før opplåsing

 4. Følg trinnene som vises på din iPhone/iPad som kjører en iOS-versjon eldre enn iOS 11.4, og gå til «Innstillinger»> «Generelt»> «Tilbakestill». Velg «Tilbakestill alle innstillinger». Det kan hende du må angi et passord hvis du har lagt til dette. Trykk på «Tilbakestill alle innstillinger» for å bekrefte. Da vil ApowerUnlock begynne å låse opp Apple ID-en din.

  tilbakestill telefoninnstillingene

 5. Vent noen sekunder til opplåsingen er fullført. Når dette er gjort, vil Apple ID være fjernet.

Hvordan man laser opp skjermen på en iPhone/iPad

ApowerUnlock kan også brukes til å låse opp en låst iPhone-skjerm eller iPad-skjerm. Det er vanlig at vi glemmer passordet som vi har laget for iOS-enhetene våre, og da får man ikke åpnet og brukt enheten. Heldigvis har vi ApowerUnlock. Sjekk veiledningen nedenfor for å se hvordan du kan låse opp iPad-skjermen eller iPhone-skjermen med den.

 1. I hovedgrensesnittet for ApowerUnlock velger du «Lås opp skjerm» som er til høyre, og programmet begynner å gjenkjenne iOS-enheten din umiddelbart.

  lås opp iPhone iPad-skjermen

 2. Når iOS-enheten din er blitt oppdaget, kan du se enhetsnavnet, og systemet finner en fastvare som er kompatibel med enheten din, eller du kan klikke på rullegardinmenyen for å velge fastvaren du trenger å bruke.

  Velg firmware

 3. Velg en mappe hvor fastvaren skal lagres. Når du har valgt dette, klikker du på «Start nedlasting» for å laste ned fastvaren.

  begynne å laste ned

 4. Etter at fastvaren er lastet ned, klikker du på «Start utpakking» for å pakke den ut.

  begynn å pakke ut

 5. Klikk på «Start opplåsing» for å låse opp iOS-skjermen din umiddelbart.

  begynn å låse opp

Merk: Under utpakking og opplåsing, må du ha iOS-enheten tilkoblet til PC-en din og ikke bruke den.

FAQ

Q: Jeg glemte passordet til min iPad, kan jeg låse opp min deaktiverte iPad uten et passord?

A: Ja, ApowerUnlock kan låse opp hvilken som helst skjerm på iPhone/iPad og Apple ID uten passordet.

Q: Hva om opplåsingsprosessen blir avbrutt? Vil min iPhone bli ubrukelig?

A: Selv om opplåsingsprosessen er blitt avbrutt og ApowerUnlock ikke fikk låst opp din iPhone/iPad, kan du gå ut av gjenopprettingsmodus med ett klikk og returnere den til sin opprinnelige status, og du vil ikke oppleve noe tap av data.

Q: Jeg bruker en iPhone 6 som kjører iOS 12, men Apple ID blir låst av en eller annen grunn. Kan jeg bruke ApowerUnlock for å låse opp Apple ID på den?

A: På grunn av begrensninger i iOS, er opplåsingsfunksjonen for Apple ID-foreløpig kun tilgjengelig for iDevices som kjører iOS 11.4 og tidligere versjoner. Som på enheter som kjører iOS 11.4 eller senere versjoner, må du oppgi passordet for å låse opp Apple ID, og du kan ikke låse den opp uten riktig passord.

Q: Kan jeg bruke det for å låse opp min gamle iPhone 5s?

A: Ja. ApowerUnlock er kompatibelt med nesten alle iOS-enheter, inludert iPhone XS, XS Max, XR, X, 8/8 Plus, 7/7 Plus, 6s/6s Plus, 6/6 Plus, SE, etc., og iPad-modeller som iPad Pro, New iPad, iPad mini, iPad Air, og så videre.

Kontakt oss

ApowerUnlock er et praktisk verktøy som lar deg låse opp skjermen på din iPhone/iPad og fjerne Apple ID. Hvis du får problemer når du bruker denne programvaren, klikker du bare på «Hjelp»> «Teknisk support», eller du kan sende inn en billett for å få rask hjelp.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 22 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Alviss LingåsDen tilApowerUnlock.Sist oppdatert på 04-09-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Innføring

Hvordan man bruker ApowerUnlock

Last ned

Jeg tror du vil like det!

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen