Hvordan planlegge opptak med ApowerREC
Kommentar

Hvordan planlegge opptak med ApowerREC

Sist oppdatert på 22-01-2019 av

ApowerREC er et veldig intuitivt og robust skjermopptaksverktøy som gjør det mulig å ta opp alle aktiviteter som vises på skjermen din i HD-kvalitet. Verktøyet tilbyr mange opptaksmodi, inkludert fullskjerm, tilpasset område, fast område og rundt musepekeren. Du kan bruke det til å ta opp video med lyd, ta opp video fra webkamera, legge til merknader i sanntid osv.

Last ned

I tillegg kan du legge til planlagte opptaksoppgaver eller følge et program ved hjelp av dette verktøyet. For å lære mer om disse funksjonene kan du ta en titt i FAQ-avdelingen for opptaksbehandling i ApowerREC nedenfor.

Veiledning for å lage opptaksoppgaver i ApowerREC

Hvordan bruke oppgavebehandleren

Hvis du ikke har tid til å oppholde deg foran datamaskinen for å delta i et nettmøte, se en direktesendt video, delta i en videochat eller lignende, kan du bruke opptaksplanleggeren for å ta opp videoene automatisk.

Stegene som kreves for å angi en opptaksoppgave:

 1. Klikk på «Oppgave» > «Oppgaveplanlegger» > + «Ny oppgave»

 2. Starttid: Angi starttid ved å venstreklikke på tallene for år-måned-dag time: minutt: sekund. Deretter justerer du dem ved å skrive inn nye tall direkte, eller ved å rulle musen fremover/bakover. Hvis du har behov for å gjenta opptaket, klikker du på «Gjenta»-symbolet, før du velger «Gjenta». Venstreklikk på «Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag eller Søndag» for å velge en eller flere dager. Klikk på «√» for å velge bort.

  Starttid

 3. Varighet/Sluttid: Du kan velge enten å angi varighet eller stopptid for avslutting av oppgaven. Angi varighet ved å angi tallene for time: minutt: sekund. Klikk på «Løkke» og velg «Løkke»-alternativet, og velg deretter «Stopp innspilling manuelt» eller angi repetisjonstidene som 5, 10 osv. Følg samme metode som for starttid for å angi stopptiden.

  Varighet

 4. Opptaksområde: Klikk på nedtrekksmenyen og velg opptaksområde som fullskjerm, tilpasset eller ingen. Hvis du velger «Egendefinert», får du se et blått kryss. Dra i krysset for å angi opptaksområde. Klikk på den røde «x»-en i verktøylinjen hvis du har behov for å tilbakestille området.

  Opptaksområde

 5. Lyd inndata: velg lydinndata som «Ingen», «Systemlyd», «Mikrofon» eller «Systemlyd og mikrofon».

  Lydinndata

 6. Web-kamera: Hvis du har behov for å ta opp fra webkamera må du huske å plugge det inn i datamaskinen før du kjører ApowerREC. Velg webkameraet du ønsker å ta opp fra.

  Webkamera

 7. Opptak fullført: Velg at ingenting skal gjøres, eller avslutt programmet etter opptak.

  Opptak fullført

 8. Navn: Angi navn på opptaksoppgaven, eller behold standardnavnet.

  Navn

 9. Når alle innstillinger er foretatt, klikker du på «OK».

Nå har du opprettet en planlagt oppgave. ApowerREC fullfører oppgaven du har planlagt, og oppgaven vises i hovedgrensesnittet til oppgavebehandleren. Du kan velge å slette/stanse/redigere den aktuelle oppgaven før den starter.

Tips: Sørg for at du har startet både datamaskinen din og ApowerREC før den planlagte oppgaven starter. Ellers har ikke programmet muligheten til å utføre den planlagte oppgaven.

Hvordan utføre følgeopptak

Hvis du har behov for å følge et program som kjører på datamaskinen din, kan du bruke følgeopptaksfunksjonen i ApowerREC. Dette er veldig nyttig når du har behov for å lage en instruksjon til et program, rapportere feil, lage en presentasjon via et program osv. Du trenger ikke å stoppe opptaket manuelt, da ApowerREC har muligheten til å avslutte oppgaven så snart du avslutter programmet.

Stegene som kreves for å opprette et følgeopptak:

 1. Åpne programmet du vil ta opp. Klikk på «Oppgave» > «Følg opptak». Velg «Aktiver følg opptak».

  Følg opptak

 2. Følg programmet: Velg programmet du ønsker å følge i nedtrekksmenyen i «Følg programmet». Programmene du allerede har åpnet på datamaskinen din vises i nedtrekkslisten. Klikk på «Oppdater» hvis du ikke finner programmet i listen.

  Følg program

 3. Opptaksområde: Angi opptaksområde som fullskjerm eller tilpass området ved å dra det blå krysset til programmet du ønsker å følge. Hvis du kun ønsker å ta opp lyd kan du velge opptaksområde som «Ingen».

  Angi opptaksområde

 4. Lyd inndata: Velg lydkilde som «Ingen», «Systemlyd», «Mikrofon», «Systemlyd og mikrofon».

  Velg lydkilde

 5. Web-kamera: Hvis du har behov for å ta opp fra webkamera, velger du webkameraet du har koblet til datamaskinen. Hvis du ikke har behov for dette, kan du velge «Ingen».

  Velger du webkameraet

 6. ApowerREC begynner å ta opp programmet så snart du klikker på «OK». Opptaket stanser automatisk når du avslutter programmet. Du kan også klikke på den røde «Stopp»-knappen for å avslutte opptaket.

klikker på OK

Vurderinger: 4.3 / 5 (basert på 17 vurderinger) takk for din vurdering!
Publisert av: Den tilApowerREC, Skjermopptaker, Skjermopptaker for Mac. Sist oppdatert på 22-01-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen